• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.S.

12.09.2022

07:00

ŽESTOKI MOMAK NE DOZVOLJAVA KRISTINI SPALEVIĆ DA SE PORODI PRIRODNIM PUTEM! Moja žena ide na carski rez, neću da joj pokvare ribicu!

TV Pink printscreen

Rijaliti

ŽESTOKI MOMAK NE DOZVOLJAVA KRISTINI SPALEVIĆ DA SE PORODI PRIRODNIM PUTEM! Moja žena ide na carski rez, neću da joj pokvare ribicu!

Podeli vest

Kristijan Golubović ne dozvoljava verenici Kristini Spalević da se porodi prirodnim putem "da ne bi pokvarila ribicu"

Zadrugar Kristijan Golubović je pre ulaska u rijaliti izjavio za Informer da mu je veoma važno da žena, kada rađa dete, ne ide na epiziotomiju, te zbog toga ni bivšim suprugama nije dao da se porode vaginalno.

Foto: informer.rs

Kristijan Golubović

- Moja Kristina ide na carski rez, neću da joj pokvare ribicu! Meni je jako važno da ona dole ostane lepa, a ne da se pokida i da joj se sve pokvari. Mislim da je bolje da dobije bocu, roknu joj spinalnu anesteziju u kičmu i za čas posla se sve reši. Posle carskog reza nije dugačak oporavak. Ja ni bivšoj ženi nisam dozvolio da se porodi na drugi način, jer čuvam svoje žene - rekao je bez blama Kristijan Golubović iako ginekolozi uvek ističu da je za ženu najbolje da se porodi prirodnim putem.

Golubović je dodao da će zbog Kristininog porođaja izaći na dva dana iz rijalitija.

- To je bio moj jedini uslov za učešće u šouu! U ugovoru mi piše da mogu da izađem kako bih prisustvovao Kristininom porođaju. Biću sve vreme u sali i oboje ćemo uživati u momentu dolaska svog sina na svet. Ona neće biti uspavana, tako da ćemo zajedno gledati kako vade Kristijana Konstantina iz njenog stomaka. Dogovorio sam se sa produkcijom da me puste na porođaj i da budem sa sinom i Kristinom prva 24 sata - otkrio nam je Golubović.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kristijan Golubović

Žestoki momak kaže da su hormoni mnogo uticali na njegovu suprugu, pa su se u poslednje vreme mnogo svađali jer je Kristina razdražljiva.

- Kristina je postala nemoguća, stalno me napada i želi da se svađa, jako je emotivno nestabilna, pa joj sve tolerišem. Razmazio sam je otkako je trudna! Ulazim u "Zadrugu" da se naspavam i odmorim od svega, ali će mi puno nedostajati. Navikao sam da je ljubim i mazim, pričam našoj bebici. Faliće mi sve, ali ulazim za nas jer hoću da zaradim dobru lovu za našu porodicu - kaže Kiki.

Kristijan i Kristina će se venčati u rijalitiju "Zadruga". Mlada će sa svatovima u oktobru ući na jedan dan u Pinkov šou kako bi pred kamerama izgovorila sudbonosno "da" svom vereniku. Golubović kaže da mu je veoma važno da se oženi svojom dragom pre nego što se ona porodi.

- Ne dolazi u obzir da dobijem vanbračno dete. Svako moje dete se rodilo u braku, pa će tako biti i sa ovim sinom - naglašava Golubović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija