• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.09.2022

19:51

TAKI PROKOMENTARISAO MAJINE UDVARAČE! Marinković progovorio o potencijalnom ZETU, evo koga bi hteo da vidi kao dečka svoje ćerke!

printscreen

Rijaliti

TAKI PROKOMENTARISAO MAJINE UDVARAČE! Marinković progovorio o potencijalnom ZETU, evo koga bi hteo da vidi kao dečka svoje ćerke!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković flertuje sa nekoliko zadrugara, a Uroš Ćertić, Emil Kamenov i Marko Marković su najbliži tome da je osvoje

Maja Marinković je već na samom početku rijalitija napravila pravu pometnju među muškarcima, a već nekoliko momaka je ozbiljno zagrejano za nju.

Uroš Ćertić, Emil Kamenov i Marko Marković su otvoreno pokazali simpatije prema starleti, a nas je zanimalo koga bi Majin otac, Radomir Taki Marinković, voleo da vidi kao zeta.

Foto: Privatna arhiva

Radomir Taki Marinković sa ćerkom Majom Marinković

- Koga Maja izabere, to je njena odluka. Ja se u njene izbore ne mešam. Nisam toliko ni upućen kakav je ko od njih, ne gledam rijaliti po ceo dan i noć. Uroš se nije džentlmenski poneo prema Jeleni Golubović kada ju je polivao, ali to je možda i njegova igra. Možda je izabrao tu taktiku, a možda je i stvarno agresivan, ne znam - rekao je Taki za Informer i dodao:

- Uglavnom, tamo nema džentlmena. Tamo što imaš grublji jezik bolje ćeš da prođeš. Zato kažem, ne znam da li Uroš možda samo igra igru. Mada, s druge strane, tu je i Marko Marković, dečko ima lepe manire, lepo se ponaša, lep je kao lutka. A Emil nije oženjen, on je u vanbračnoj zajednici... Ne znam... - rekao je Taki za Informer.

Foto: printscreen

- Ako mene pitate, ja ne bih hteo da Maja bude ni sa jednim od njih. Maji uopšte ne treba da u rijalitiju bude u vezi i da u rijalitiju traži dečka. Najbolja je kad je solo i zadovoljan sam njenim dosadašnjim ponašanjem. Nakon svega što je prošla sa bivšim partnerima Maji treba mirna luka, ne neko iz rijalitija - zaključio je Taki za naš portal.

Međutim, Taki je svestan da Marinkovićevu mnogi muškarci žele da imaju uz sebe i da će učiniti sve da je osvoje:

Foto: printscreen

 

- Naravno da su mnogi bacili oko na Maju. Maja je lepa, dobar je prijatelj, džek je... A drugo, Maja je beogradsko dete i to je bitan faktor, jer svi bi oni da dođu u Beograd, a Maja ovde ima i stan... Svi njeni bivši su se dobro informisali o njenom imovinskom stanju. I to je jedan od razloga zašto je gledaju - smatra Majin otac i dodaje da uz svoju ćerku ne bi hteo da vidi nikoga od njih:

- Ko odgovara Takiju? Takiju ne odgovara nijedan! A ne bih nikoga ni da pohvalim, jer se svaki odmah loše pokaže - zaključio je Taki za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija