• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2022

19:45

JANJUŠ IZJAVIO SAUČEŠĆE EMILOVOJ PORODICI ZBOG MAJE Bivši zadrugar se obratio ženi i deci Kamenova, evo kakvu im je poruku poslao!

printscreen

Rijaliti

JANJUŠ IZJAVIO SAUČEŠĆE EMILOVOJ PORODICI ZBOG MAJE Bivši zadrugar se obratio ženi i deci Kamenova, evo kakvu im je poruku poslao!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković i bugarski glumac Emil Kamenov već danima flertuju, a mnogi veruju da će Emil ostaviti svoju nevenčanu suprugu i uploviti u vezu sa Majom. Ovim povodom oglasio se bivši dečko Marinkovićeve, Marko Janjušević Janjuš, i putem Instagrama uputio porodici Kamenova "saučešće"

Maja i Emil otvoreno su pokazali simpatije pred kamerama rijaliti šou programa "Zadruga 6" i čini se da im je jedina prepreka tome da konačno započnu vezu nevenčana supruga Kamenova.

Foto: printscreen

Emil Kamenov i Maja Marinković

Međutim, Marinkovićeva sa njegovim emotivnim statusom nema preterani problem, što je i pokazala na primeru Marka Janjuševića Janjuša koji je zbog nje u istom rijalitiju prevario, a onda i ostavio suprugu Enu.

Foto: Printscreen You Tube

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković

Kada je video u kom smeru ide Majin i Emilov odnos, kao i da se Kamenov našao u skoro istoj situaciji kao on, bivši zadrugar se oglasio i poslao poruku porodici glumca:

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Marka Janjuševića Janjuša

- Iskreno saučešće Emilu iz "Zadruge" (Bugarinu) i njegovoj porodici... Izdrži kolega... - napisao je Janjuš u svojoj objavi na Instagramu.

Čini se da bivši zadrugar i dalje veruje da Emil može da se "izvuče" i odupre Majinom šarmu, iako mu daje male šanse.

Podsećamo, Marinkovićevoj ne bi bio prvi put da započne vezu sa muškarcem koji ima ženu. Letos je čak svojoj najboljoj drugarici, Aleksandri Subotić, preotela nevenčanog supruga Pecu Raspopovića, a da li će Bugarin uspeti da ostane veran svojoj ženi, ostaje nam da vidimo u danima pred nama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija