• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.09.2022

20:21

SRCE JE HTELO DA JOJ PREPUKNE! Nakon životne ispovesti Ivana Marinkovića, oglasila se Marija Kulić i otkrila istinu o njegovom upoznavanju sina!

Insider,

Rijaliti

SRCE JE HTELO DA JOJ PREPUKNE! Nakon životne ispovesti Ivana Marinkovića, oglasila se Marija Kulić i otkrila istinu o njegovom upoznavanju sina!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Miljana Kulić i zadrugar Ivan Marinković imaju sina Željka kojeg Ivan godinama nije video. Sada je Marija Kulić otkrila kako je izgledao njihov prvi sustret i zašto su se sukobili tokom njegove posete

Sinoć se u emisiji "Gledanje snimaka" desilo nekoliko zanimljivih stvari, a jedna od onih koja je privukla pažnju je ispovest Ivana Marinkovića. On je otkrio otkrio kako su ga Kulići dočekali u Nišu, kad je išao da bliže upozna svog sina Željka.

Foto: printscreen

Miljana Kulić i Ivan Marinković

- Nemam osećaj prema tom detetu. Ovo je već ispričana priča, već dvesta puta napolju. Miljana se porodila, ja sam otišao prvog dana u bolnicu i bio u sobi sa njom i detetom, tu je bila Marija, najnormalnije pričali, sve je bilo okej. Ja sam došao da vidim dete, krenuo za Beograd nazad. Tu je počeo onaj pakao od života koji možete da očekujete od Miljane i onda je došlo to pravljenje žurke za rođenje, ja nisam želeo da dođem da bude da sam došao, jer će televizija da snima. Nisam se pojavio i bilo je u direktnom prenosu to čuveno pokazivanje papira da sam ja N.N. Ona nije imala prilike da me zove i kontaktira, kao ni ja nju. Ja sam prošle godine doneo poklone za Željka, bio sam sa svojom sadašnjom devojkom ovde. Miljana me je najnormalnije pozvala i pitala da li bih voleo da vidim dete, fino su me dočekali i sačekali. Pripremljen sam otišao da znam da ne može da funkcioniše ni blizu perfektnog, nisam očekivao ne znam šta od tog susreta, jer dete me ne poznaje. Marija i Siniša su me vrlo prijatno dočekali i vikali Željku da sam mu tata. Marija je kao domaćica sve pripremila, Miljana je sedela sa Bebicom za stolom pored nas. Miljana je tu igrala rijaliti, dobacivala: "Hoćeš pivo?", Siniša ju je umirivao. Bio sam do momenta kad je njena sestra skočila iz sobe i napala me što sam došao, šta ću ovde. Mislim da je bila Tijana, ne znam ih. Nisam želeo javnu raspravu sa njom jer sam znao da Miljana to jedva čeka. Pokušao sam toj devojci da objasnim da nisam došao kod nje, a i da je nemoguće da sebe predstavim kao oca posle tri godine tako brzo. Postepeno sam krenuo, ali to nije moglo. Siniša i Marija su, može se reći, bili na mojoj strani u toj situaciji, Miljana je dobacivala naravno. Čuo sam se sa Sinišom za Željkov rođendan. Sa njima je jako teško napraviti balans - ispričao je Ivan.

Marija Kulić je za Pink.rs ispričala svoju stranu priče:

Foto: Novak Đurović

Marija Kulić

- Sve je rekao tačno, sem, zbog čega je bila takva Tijanina reakcija. Kao prvo, Tijana neizmerno voli Željka. To je neopisivo koliko je vezana za njega. Nema dana da ga nečim ne iznenadi. Samim tim je i preosetljiva na njega. Jedva je čekala da vidi Željkovu reakciju kad mu kažemo da mu je to tata i pripremali smo ga za njegov dolazak. Miljana ga je pozvala, jer je Željko u to vreme stalno pitao: "Gde je moj tata i kad će da dođe kod mene?". On vidi da po decu u vrtić dolaze i očevi, pa je počeo da ga traži - započinje Marija.

Foto: Instagram prinstscreen/zola_dj_

Željko Kulić

- Zbog njega smo ga i primili. Tijana je bila neverovatno uzbuđena zbog Željkove reakcije. Kad je videla da je ušao u dvorište, odmah je izašla, a ja sam držala Željka u naručju da ga dočekamo. Šta se desilo? Som ulazi u dvorište, prolazi pored Željka, rukom ga protrese po kosi, u prolazu, govoreći: "Gde si, bre, ti?" i odlazi kod Siniše u dnevnu sobu, seda pored njega, tik uz njega i počinje da priča nešto nebitno, kao svratio je u prolazu - dodaje Marija.

- Tijani su se oči napunile suza i odmah je sa Željkom ušla u njegovu sobu, da je ne vidimo da plače. Sedeli su u sobi, a ovaj som uopšte nije ušao da se sa njim poigra ili popriča. Tijana nije više mogla da izdrži, srce bi joj prepuklo, uletela je u dnevnu sobu, gde je ovaj sedeo i obratila se njemu rečima: "Je li, kako te nije sramota da prođes pored deteta koje te čeka, a da ga ne poljubiš?". Tako je krenula rasprava između njih, gde mu je rekla da sat vremena priča o svom psu, a došao je da vidi dete - završava Kulićka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija