• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

18.09.2022

21:24

POTREBNA MU JE STRUČNA POMOĆ! Taki se oglasio povodom optužbi da je u vezi sa ćerkom, evo šta misli o Dejanu Dragojeviću!

Printscreen

Rijaliti

POTREBNA MU JE STRUČNA POMOĆ! Taki se oglasio povodom optužbi da je u vezi sa ćerkom, evo šta misli o Dejanu Dragojeviću!

Podeli vest

Nakon što je Dejan Dragojević izneo šokantne opzužbe na račun porodice Marinković, oglasio se i Taki, Majin otac

Maja Marinković i Aleksandra Nikolić danima vode ratove u Beloj kući. Zbog Aleksandrine izjave da se čini da Maja ima fetiš na oženjene muškarce, Marinkovićeva je Nikolićevu nazvala ''ljubavnicom'', zbog toga što Dejan Dragojević još nije zvanično razveden od Dalile Dragojević.

Dejan je zato toga Maji oštro odbrusio:

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Dejana Dragojevića

- Evo demant klasično poređenje od Dekija! Ako sam ja i dalje u braku, onda! Maja i Taki su u vezi, incest porodica, Taki seksualno opšti sa svojom ćerkom. Čij joj on kupuje tange, seksi kostime i vozi kod Čorbe na j*banje! Znači po nekoj logici i onako jako, tata je j*be čim joj kupuje ovo - napisao je Dejan i dodao:

- Lagana paralela, ne draj me, na dijeti sam.

Ovim povodom oglasio se Taki i kratko prokomentarisao da ovakve navode smatra bolesnim.

Foto: Privatna arhiva

Radomir Taki Marinković i Maja Marinković

- Šta reći na jednu takvu monstruoznu izjavu?! Tako nešto može da kaže i pomisli samo neko kome je potrebna stručna pomoć - poručio je vidno uznemiren Taki za Pink.rs.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17