• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2022

12:11

ALEKS NIKOLIĆ DOBILA TAJNU PORUKU, ALI NE OD DEJANA! Mislili da ih kamera ne snima, pa uradili ovo! (VIDEO)

Insider / Aleksandar Jovanović

Rijaliti

ALEKS NIKOLIĆ DOBILA TAJNU PORUKU, ALI NE OD DEJANA! Mislili da ih kamera ne snima, pa uradili ovo! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandra Nikolić odlučila je da ne da svakome priliku da se druži sa njom u "Zadruzi 6", ali je to ipak dozvolila jednom zadrugaru

U pitanju je Zvezdan Slavnić, za kojeg fanovi popularnog rijalitija govore kako je u neobičnom odnosu sa Nikolićevom, a jedna situacija je posebno dovela do takvog mišljenja.

Foto: Prntscreen

Zvezdan Slavnić

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Jutjubu, dok su zadrugari bili u blizini Aleksandre i Zvezdana, oni su se pomerili iza stuba, a tom prilikom zadrugar joj je krišom dao papir, koji je sakrila, a onda se sklonila od njega.

Foto: Printscreen You Tube

Aleksandra Nikolić čita poruku koju je dobila od Zvezdana Slavnića

Nije poznato šta je Zvezdan napisao na papiriću za Aleksandru, ali je ova situacija zbunila njene fanove, s obzirom da je u šestu sezonu "Zadruge" ušla kao devojka Dejana Dragojevića.

Dejan Dragojević sinoć je gostovao u emisiji "Izbacivanje", a tom prilikom je progovorio o brojnim svađama svoje devojke Aleksandre Nikolić koje je imala sa Majom Marinković i Kristijanom Golubovićem. Dragojević je otkrio da je zbog toga hteo da preskoči ogradu i uđe u "Zadrugu".

- Malo je falilo da preskočim ogradu. To je sekunda kad se iznerviram, kad vidim da je kromanjonac tetovirani, zatvorska kuč*ica gađa flašom. I Maja sa romboidnom facom kad je gađa pikavcima. Onda dolazi jedan idiot koji se skoro skinuo sa dopa, trule mu kosti, kaže da će da odbrani Kristijana. Trulež se okupio oko Kristijana, titraju mu m*da, a da ga malo bolje znaju, znali bi da je on u zatvoru titrao drugima m*da - rekao je Dejan Dragojević u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija