• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.09.2022

15:12

DAVLJENJE, ŠUTIRANJE, POLIVANJE, LOM, DISKVALIFIKACIJA... Ovo su NAJŽEŠĆE rijaliti tuče Kristijana Golubovića!

Insider / Zoran Sinko

Rijaliti

DAVLJENJE, ŠUTIRANJE, POLIVANJE, LOM, DISKVALIFIKACIJA... Ovo su NAJŽEŠĆE rijaliti tuče Kristijana Golubovića!

Podeli vest

Učesnik aktuelne sezone "Zadruge", Kristijan Golubović, ceo život važi za opasnog momka, a kako je sam rekao, "zakone ulice" sa sobom je poneo i u rijaliti. Kristijan ne preza od fizičkog obračuna, pa ne čudi što se upravo on našao među onima koji su imali žestoke tuče tokom boravka u rijalitiju

Kristijan Golubović jedan je od najšokantnijih rijaliti učesnika svih vremena, a njegova učešća u rijaliti programima izuzetno su propraćena, pa u skladu sa tim Golubović ima mnogobrojne pratioce i fanove širom regiona.

Kako zbog njegove bogate kriminalne prošlosti, tako po svojim izrazito agresivnim učešćima u rijaliti formatima, Kristijan je nesumnjivo postao rijaliti zvezda i senzacija, a mi smo izdvojili top 5 njegovih najžešćih sukoba, a podsetimo, Golubović nije izbegao ni diskvalifikaciju.

Peto mesto na našoj listi zauzeo je sukob Kristijana Golubovića i Nece Lazića Tiktokera, koji je započeo u pabu kada ga je Kristijan izvukao iz paba, dok je Tiktoker vrištao i plakao, a onda zalupio vrata čije se staklo raspalo u paramparčad svuda po Nenadu.

Foto: Printscreen/You Tube

Sukob Nenada Lazića Nece i Kristijana Golubovića

Ovaj sukob mnogima je veoma dramatično izgledao zbog Necinih godina i njegove reakcije na besnog Kristijana, pa je Tiktoker vrištao i plakao na sav glas.

Na četvrtom mestu našao se okršaj Kristijana Golubovića i majke rijaliti zvezde Miljane Kulić, Marije, koja je sama postala nezaobilazan deo rijalitija, poznata po svom oštrom jeziku i nesvakidašnjim svađama sa rijaliti cimerima.

Foto: Printscreen/You Tube

Sukob Kristijana Golubovića i Marije Kulić

Kulićka je Kristijana u svađi dovela do ludila do te mere da se on zaleteo na nju, pa su ga jedva zadržali, a zbog ovog okršaja Miljana i Marija Kulić zahtevale su od produkcije Golubovićevu diskvalifikaciju, jer su se, kako su same rekle, plašile za svoju bezbednost u rijalitiju.

Treće mesto zauzeo je najskoriji sukob u šestoj sezoni i to između Kristijana Golubovića i Uroša Ćertića.

Foto: Printscreen/You Tube

Sukob Kristijana Golubovića i Uroša Ćertića

Nakon žustre svađe, Golubović se zaleteo na kaskadera u dvorištu ispred Bele kuće, pa ga bacio na pod, a potom jurio.

Zadrugari su jedva uspeli da odvoje razjarenog Golubovića od Ćertića, a obezbeđenje je imalo pune ruke posla.

Foto: Printscreen/You Tube

Kristijan Golubović se svađa sa obezbeđenjem

Na drugom mestu nalazi se svakako jedna od najskandaloznijih tuča u "Zadruzi", kada se Kristijan Golubović sukobio sa pripadnicima obezbeđenja, kada su usledile pretnje, a više članova obezbeđenja nije moglo da ga obuzda.

Foto: Printscreen/You Tube

Tuča Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića

Prvo mesto zauzela je najšokantnija tuča u "Zadruzi", kada su se u žestokom okršaju koju do tada nismo imali prilike da vidimo, sukobili Kristijan Golubović i Vladimir Tomović, koji su obojica bivali diskvalifikovani zbog agresivnog ponašanja.

Naime ova šokantna svađa završila se valjanjem po podu, udarcima, kukanjem i vrištanje, a čitavo obezbeđenje nije uspelo da ih razdvoji.

Foto: Printscreen/You Tube

Tuča Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića

Kristijan je oborio Tomovića na beton u rastrojstvu, a svi zadrugari i čitavo obezbeđenje je pokušavalo da ga skine sa Vladimira, kojem nije bilo spasa usled udara besa Golubovića.

Kako se Kristijan trenutno nalazi u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga", a već je pokazao suparničku emociju i animozitet prema kaskaderu Urošu Ćertiću na kojeg je već nasrnuo, već u prvom mesecu rijalitija, ostaje nam da ispratimo koliko će šokantno biti ovo njegovo učešće u "Zadruzi".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17