• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. T. - A. S.

29.09.2022

12:01

UHVAĆENI! FILIP CAR MUVA MISICU JOVANU! Najveći rijaliti zavodnik ima novu "metu" (PAPARACO)

Informer

Rijaliti

UHVAĆENI! FILIP CAR MUVA MISICU JOVANU! Najveći rijaliti zavodnik ima novu "metu" (PAPARACO)

Podeli vest

Jovana Ljubisavljević nedavno je raskinula sa Stefanom Karićem, a sada ju je paparaco Informera uslikao u društvu Filipa Cara

Paparaco Informera uhvatio je najvećeg rijaliti zavodnika i bivšu misicu u jednom restoranu u centru Beograda. Car se trudio da ostavi dobar utisak na Jovanu i sve vreme ju je zasmejavao, a ona se kikotala.

Foto: Informer

Filip i Jovana uživali u izlasku
Imao tremu

- Filip mi je pričao da mu se Jovana odavno sviđa, ali nije hteo ništa da pokuša s njom jer je bila u vezi sa njegovim drugarom Stefanom Karićem. Ali kad je čuo da su raskinuli, rešio je da napravi prvi korak - priča naš izvor blizak rijaliti zavodniku i otkriva kako je prošao njihov prvi ljubavni sastanak:
- Rekao mi je da je imao tremu! Do sada nije morao previše da se trudi oko devojaka, ali zna da je Jovana "tvrd orah"... Ona je, s druge strane, bila opuštena, sve vreme se smejala, ali je više pričala o poslu nego o emocijama. Filip je primetio da su ih mnogi gosti prepoznali i da su piljili u njih. Zato nije ni pokušao da je poljubi, mada joj je sve vreme delio komplimente i šakom i kapom.
Posle tri sata njih dvoje su napustili restoran.
- Svako je krenuo svojim putem, ali dogovorili su se da se uskoro ponovo vide - kaže naš sagovornik.

Foto: Informer

Jovana se baš raspričala sa Filipom
Uporan

Car juče nije odgovarao na naše pozive, a Jovana nam se pravdala da joj je Filip samo drug.
- Filip i ja smo otišli na ručak posle snimanja moje emisije. On je kvalitetan momak, s kojim imam o čemu da pričam. Ne družimo se intenzivno, ali smo i u rijalitiju imali izvanredan odnos. Ovo je više bio poslovni sastanak, a ne ljubavni, nisam raspoložena za to... Filip je super momak, ali ne dopada mi se. Da je suprotno, bila bih sa njim! - kaže misica.
Sudeći po tome koliko je Filip uporan, što je pokazao više puta u "Zadruzi", videćemo koliko dugo će Jovana uspeti da mu odoleva!
 

Foto: Informer

Da li je na pomolu nova ljubav? Jovana i Car

Car samo u rijalitiju lupio 10 recki,
Jovana dosad imala samo dva momka!

 

Filip Car je u "Zadruzi" bio sa čak deset žena! U krevet je uspeo da odvede Aleks Nikolić, Minu Vrbaški, Sanju Stanković, Maju Marinković, Marijanu Zonjić, Sandru Čaprić, Dalilu Dragojević, Viki Mitrović, Sanju Grujić i Anu Jovanović. Za razliku od njega, Jovana ne menja momke kao čarape i tvrdi da je dosad imala samo dva muškarca! Misica je bila sa izvesnim Lukom, kog je ostavila zbog Stefana Karića, a ostaje da vidimo da li će joj Filip Car biti treća sreća!

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17