• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.10.2022

20:32

KARIĆ ZAMENIO MISICU SA OVOM PLAVUŠOM?! Rasrkinkala Stefana u programu uživo - svi je dobro znate! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

KARIĆ ZAMENIO MISICU SA OVOM PLAVUŠOM?! Rasrkinkala Stefana u programu uživo - svi je dobro znate! (VIDEO)

Podeli vest

Stefan Karić odlučio je da nastavi sa svojim životom nakon raskida sa Jovanom Ljubisavljević, a tome svedoči i bivša zadrugarka koja je Karića raskrinkala pred kamerama

Stefan je izgleda bacio oko na Ivu Grgurić, koja je sinoć bila član žirija prve "Zadrugovizije" u šestoj sezoni "Zadruge". Ona je tom prilikom u programu uživo otkrila da joj Karić šalje poruke.

Dok su ostali komentarisali nastup grupe zadrugara na bini, Iva nije bila svesna da se njena bubica čuje u izlazu, pa se u programu čulo sve što je govorila.

 

 

- Znaš ko mi piše, Karić! Kaže da me gleda! Zamisli! - rekla je Grgurićeva.

Podsetimo, Stefan Karić i Iva Grgurić imali su turbulentnu vezu u rijalitiju "Zadruga 3", a on je nedavno raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević i letos u emisiji "Narod pita" priznao da ga je Jovanino ponašanje "ohladilo".

Jovana je nakon raskida sa Karićem uhvaćena u noćnom provodu sa bivšim dečkom Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem. Poznato je da je Stefanov otac Osman Karić uvek bio velika porška Ljubisavljevićevoj, međutim, nedavno se oglasio i raskrinkao je do koske.

Osman je prokomentarisao situaciju u svom stilu, a između redova se može posumnjati i na to da je Jovana još pre konačnog raskida započela nešto sa Bogdanom.

Foto: Priintskrin/insider

Osman progovorio o odnosu Misice i Bogdana Srejovića

- Divan su par. U tome je stvar. Sad hejteri znate informaciju iz prve ruke. Poslednje veče kad Stefan reče da je kraj. Sedeli su u separeu, u ćošku je kutak, a Cecin bivši preko puta. Gledali se i smešili, flertovali, pa su i grešili. To veče se na Instagramu zapratili, bilo im je lepo, ni račun nisu platili. Stefan plaća... Da nije njega, ne bi imali ni gaća. Stefana su hejteri optužili, za to vreme njih se dvoje u tajnosti družili. Stefan jedva osta živ, sada znate da on nije ništa kriv. Mačak imaš lepu macu, lepe zube, konjsku facu. Izvini, po čemu si poznat? Izvini, nisam te prepoznao, Cecin bivši kažeš, aha - napisao je Osman nedavno na svom Instagram storiju, međutim nedugo nakon toga sve je obrisao, a kako je istakao to je uradio na nagovor svog sina.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija