• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

03.10.2022

19:46

PROSLAVILI ROMANTIČNU MESEČNICU, PA RASKINULI - Dalila se oglasila nakon kraja veze sa Lukom, evo šta je poručila!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

PROSLAVILI ROMANTIČNU MESEČNICU, PA RASKINULI - Dalila se oglasila nakon kraja veze sa Lukom, evo šta je poručila!

Podeli vest

Na veliko iznenađenje javnosti, superfinalistkinja pete sezone "Zadruge" Dalila Dragojević prekinula je svoju emotivnu vezu sa Lukom Nikolićem samo nekoliko dana nakon što su proslavili svoju prvu mesečnicu

Dalila Dragojević se nedavno pohvalila da joj je Luka priredio iznenađenje povodom prvih mesec dana njihove emotivne veze - dobila je najnoviji model "ajfona" i luksuzni cvetni aranžman, a činilo se da joj nikada nije bilo lepše. Međutim, samo nekoliko dana kasnije, svako je krenuo svojim putem.

Foto: Printscreen/Instagram

Poklon koji je Dalila dobila od Luke Nikolića

Da nešto nije u redu odmah su posumnjali Dalilini fanovi, koji su primetili da ni ona ni Luka više ne objavljuju zajedničke fotografije, a ubrzo je sve postalo jasno, kada je otkriveno da se više ne prate na Instagramu.

Foto: Instagram/printscreen

Luka Nikolić i Dalila Dragojević

Pink.rs je pokušao da dođe do Dalile kako bi sazna zbog čega je došlo do razlaza sa Lukom Nikolićem, međutim, bivša učesnica "Zadruge" nije želela da obelodani detalje svog emotivnog života.

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević

- Stvarno ne pričam o tome. Ništa o svom privatnom životu ne iznosim za medije kad ne moram - bilo je sve što je želela da kaže za Pink.rs.

Podsećanja radi, Dalila i Luka otpočeli su emotivnu vezu tokom letovanja u Budvi, po završetku pete sezone "Zadruge". U početku su se krili, međutim sve je obelodanjeno kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, Dalilin bivši cimer iz Bele kuće. Luka, inače, nije iz "javnog sveta", međutim u javnosti je poznat kao bivši dečko Mine Vrbaški i Maje Marinković, a spekulisalo se svojevremeno da je bio i sa Aleksandrom Nikolić, što je javno demantovao.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija