• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sandra Stojanov

14.10.2022

10:03

SANJA PROGOVORILA O SVAĐI SA STANIJOM I MAJOM! Voditeljka priznala da li bi starlete ugostila u svojoj emisiji!

Insider / Aleksandar Jovanović Cile, Marko Đoković

Rijaliti

SANJA PROGOVORILA O SVAĐI SA STANIJOM I MAJOM! Voditeljka priznala da li bi starlete ugostila u svojoj emisiji!

Podeli vest

Voditeljka i nekadašnja učesnica "Zadruge", Sanja Stanković uživa u vođenju emisije "Pitam za druga", a u intervjuu za Informer otkrila je u kakvom je odnosu sa Stanijom Dobrojević, Majom Marinković s kojima je imala svađe u prošlosti. Ona se osvrnula i na svoju bivšu ljubav Jovanu Tomić Matoru, ali i na nekadašnju vezu sa Anđelom Rankovićem

Sanja je najpre istakla da nikada ne bi obnovila emotivni odnos sa Anđelom Rankovićem, kao i da je zadrugarima bolje da se potrude da se što bolje pokažu najgledanijem projektu "Zadruga".

Foto: printscreen instagram/mrs_s.happy

Sanja Stanković

- Nikakve priče nema sa Anđelom, niti će biti. Mi imamo puno zajedničkih prijatelja, tako da je neminovno da se tu i tamo po gradu sretnemo, ali to je sve. Drago mi je što sam glavna tema u rijalitiju, ali moram reći da je prilično veliki poraz za većinu ukućana u "Zadruzi" što se bave bivšim učesnicima koji su nastavili svoj život napolju- tvrdi voditeljka emisije "Pitam za druga". 

Foto: Insider Novak Đurović/Branko Pantelić/Aleksandar Jovanović

Bila s njima u vezi, ali je oni više ne zanimaju... Matora, Sanja i Anđelo

Atraktivna plavuša ističe da je život nije mazio, ali da je postala borbenija:

- Sanja koju ste upoznali kada se prvi put pojavila u rijalitiju je porasala. Ustajala sam, padala i svaki dan vredno učim i borim se. Postala sam hrabrija, rušim predrasude ali i dalje sam emotivna. Danas imam dobre ljude oko sebe i to je ono što mi daje snagu i motivaciju, svaki dan- ističe Stankovićka.

Voditeljka kaže da u životu sve radi iskreno, da bi neke životne odluke rado promenila i da bi volela bude manje emotivna u partnerskom odnosu.

- Kako kaže pesma "Ja radim to isključivo iz ljubavi", to je moj životni moto. Neke stvari bih verovatno promenila, ali sve što sam u životu radila, bilo je srcem, na svoju štetu ali uvek iz ljubavi. Volela bih da sam pametnija i da više koristim glavu, a ne da me vode emocije, jer je to definitvno moja najbolja i najgora osobina-ističe Sanja.

Foto: Instagram/mrs_s.happy

Voditeljka emisije "Pitam za druga"

Stankovićka tvrdi da su danas žene zapostavljene i da je teško naći adekvatnog partnera.

- Žene su danas u velikom problemu, jer su šmekeri vrsta koja izumire. Ne volim da se žalim, ali evo daću jedan mali savet svim muškarcima:"Kažite ženama da su lepe, pridržite im vrata i kupite cveće. Prilazite prvi, nemojte da čekate da žene učine prvi korak"-kaže Stankovićka.

Sanja je prokomentarisala novog učesnika rijalitija "Zadruga 6" Bilala, za koga tvrdi da je pomutio pamet ukućankama.

- Bilal, zvani sultan! Nezahvalno je komentarisati i suditi o nečijem fizičkom izgledu, a nismo se nikada upoznali ni sreli. Izgleda da ima ono za čime su devojke u Beloj kući odlepile- ističe Stankovićka.

Foto: Printscreen/You Tube

Stankovićka

Atraktivna plavuša ne želi da komentariše odnos sa Stanijom Dobrojević i Majom Marinković i da bi ih uvek vrlo rado ugostila u emisiji "Pitam za druga".

- Bila sam u sukobu sa Stanijom Dobrojević i sa Majom Marinković nekada davno u prošlosti, ali danas se ne bih osvrtala na to. Ne gotivim jednu više, a drugu manje, ne pravim razliku između njih i da budem iskrena publika ih voli, tako da su kod nas u emisiji uvek dobrodošle-kaže Sanja

Stankovićka ističe da se lepo provela kada je bila u žiriju u "Zadrugoviziji", da joj nije teško palo da ocenjuje zadrugare pa je prokomentarisala učešće i njene bivše devojke Jovane Tomić Matore.

Foto: printscreen instagram

Sanja

- Obožavam Zadrugoviziju i ovaj poziv, jako sam se lepo provela. Nakon emisije dobila sam puno pozitivnih komentara, tako da mislim da sam bila korektna i da sa moje strane nije bilo nikakve protekcije. Jedino što mogu da prokomentarišem vezano za Jovanu je da joj želim da rijaliti iskoristi na najbolji mogući način, a ne da vodi računa sa kime sam ja-poručila je Sanja.

Atraktivna plavuša otkrila je da li ima dečka  i da li je zaljubljena.

- Dugo sam priželjkivala baš na ovo pitanje da dam odgovor. Mogu da kažem da sam srećna i zadovoljna žena, tako glasi moj emotivni status-poručila je Sanja.

 BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija