• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.10.2022

20:27

SVE ŠTO SAM GOVORILA SAD IZLAZI NA POVRŠINU! Dalila Dragojević progovorila na tvrdnje Miljana Vračevića o njihovom sukobu!

Insider, Miloš Rafailović/pexels

Rijaliti

SVE ŠTO SAM GOVORILA SAD IZLAZI NA POVRŠINU! Dalila Dragojević progovorila na tvrdnje Miljana Vračevića o njihovom sukobu!

Podeli vest

Starleta Dalila Dragojević je prokomentarisala ispovest Miljana Vračevića u kojoj je on pomenuo sukob sa njom, ali i prijateljstvo sa Davidom Dragojevićem, bratom Dalilinog bivšeg muža

Miljan Vračević, tokom svoje emotivne ispovesti i priči u kojoj je otkrio detalje o prijateljstvu sa Davidom Dragojevićem, dotakao se i Dalile Dragojević, ali i sukoba sa njom, kao i njenog učešća u petoj sezoni Zadruge.

Vračević je progovorio o raspravi sa Dragojevićkom, komentarisao njeno zaljubljivanje u Filipa Cara, ali i odnos sa bivšim mužem.

Tim povodom, portal Pink.rs, stupio je u kontakt sa Dalilom, kako bi dala svoj sud na Miljanovu priču i otkrila da li je istina sve što je aktuelni zadrugar naveo.

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević

- Ja tu ništa ne bih dodavala, ni oduzimala. Vreme je najbolji pokazatelj svega, mada neke stvari koje su sada isplivale na površinu od strane mene su odavno rečene još u sezoni pet, a sada se samo potvrđuju. Vuk dlaku menja ali ćud nikada. Mislim da sam i suviše rekla, sada žurim, obaveze me čekaju i nemam vremena da se bakćem sa pričama iz prošlost. Hvala vam na pozivu i na obaveštenju - izjavila je Dalila.

Podsetimo šta je Miljan govorio o Dalili:

- Dalila, to što se zaljubila nije ništa loše, loše je samo to što ga je šamarala kad se posvađa sa Carem, sve ostalo, svaka joj čast. Sve je to odlično iznela, nikoga nije imala... Šta se dešava... Ova mučenica dolazi, okej kao promenila se, ja to prihvatam. Ona kada je ulazila, rekao sam Dejanu preko prozora... Mislio sam da ona sve zna - rekao je Vračević.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17