• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.10.2022

20:01

SADA SE KAJE ZBOG SVEGA!? Dalila birala između Dejana i Cara, pa šokirala odgovorom!

printscreen

Rijaliti

SADA SE KAJE ZBOG SVEGA!? Dalila birala između Dejana i Cara, pa šokirala odgovorom!

Podeli vest

Bosanska starleta Dalila Dragojević se osvrnula na svoje ičešće u "Zadruzi 5" kada je javno prevarila supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, a sada je priznala da se prema bivšem suprugu ophodila grubo i da joj je jasno ko je od njih dvojice bio bolji čovek prema njoj!

Dalila Dragojević je progovorila je o svom bivšem mužu Dejanu Dragojeviću i bivšem dečku Filipu Caru, a tom prilikom je otkrila i ko je po njoj bolji čovek.

Foto: Printscreen/Instagram

Dalila Dragojević

- Što se tiče moje sezone - ne ponovilo se. Ne bi tako uradila i sa tom osobom. Izabereš pogrešne osobe, i prestaneš da veruješ drugim ljudima zbog toga. Ako krenu sumnje u nekog, uvek ćeš da sumnjaš. Ako bi bilo suđeno da se desi razvod u rijalitiji, bez problema bi to uradila, ali ne na način na koji sam uradila. Ogradila sam svoj odnos sa Filipom, a napadala sam osobu koju nisam trebala. Način na koji sam to uradila, ne bih dopustila sebi to opet - prisetila se Dalila u emisiji na Red Tv-u.

- Sada kada je sve prošlo, ko je bolja osoba Dejan ili Filip? - upitala je voditeljka.

Foto: Dejan Živančević/Aleksandar Jovanović Cile

Filip Car i Dejan Dragojević

- Niko od njih dvojice. Nisam ja neko ko treba da donosi sud o tome. Prema Dejanu sam ispala loša, a Filip je ispao loš prema meni. Jedni drugima smo napakovali loše stvari, to je začarani krug. Oni za sebe smatraju da su dobri ljudi. Neka njihove buduće donose sud o tome - rekla je Dalila, pa dodala:

- Ja znam ko je bolji čovek, al je nezahvalno da govorim o tome. Znate ko je bio bolji prema meni - otkrila je Dragojevićka.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija