• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.10.2022

14:21

ČEKAM MOJ BREND DA MI SE JAVI, JA SAM BIVŠI OD IMPERIJE! Filip Car u svom stilu isprozivao Dalilu, evo šta joj je poručio!

printscreen

Rijaliti

ČEKAM MOJ BREND DA MI SE JAVI, JA SAM BIVŠI OD IMPERIJE! Filip Car u svom stilu isprozivao Dalilu, evo šta joj je poručio!

Podeli vest

Bivši zadrugar Filip Car opleo je po bosanskoj starleti Dalili Dragojević nakon što ga je ona optužila da je nad njom vršio psihičku torturu

Dalila Dragojević i Filip Car rano jutros napravili su opšti haos na društvenim mrežama, kad je ona objavila da ju je Filip sa skrivenog broja zvao nekoliko puta, a onda obelodanila i poruke. Car joj naravno nije ostao dužan, a nakon rafalne paljbe na društvenim mrežama, preko portala Pink.rs obratio se Dalili i u svom stilu žestoko uzvratio.

On se na samom početku razgovora našalio i polao poruke koje navodno dobija od najpopularnije starlete Kim Kardašijan i pevačice Dženifer Lopez.

Foto: printscreen

Objava Filipa Cara

- Pisale mi sad Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, ali sam im rekao: "Ne ide to tako". Ja sam bivši od imperije. Tako da sam oduvao ove dve paćenice i čekam moj brend da mi se javi. Upisao sam se u listu čekanja za Dakicinu očuvanu... Da vam kažem ja... Nakon nje trava ne raste, pa sam sve blokiran uspeo da joj pošaljem par poruka. Začas Daki i ja napravimo rijaliti i napolju - rekao je Car za Pink.rs i na Instagramu podelio "prepiske" koje su mu navodno slale Kim i Dženifer.

Foto: printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević ne presaju sa prozivkama putem Instagrama

- To vam je svestrana žena. Daki moja, kad ne podbode zeta mog ili svežeg bivšeg ona mene nagrdi, ali šta ću, volim je i stvarno mi fali. Nikako da se sretnemo negde, ja sve baš gledam da dođem gde je ona, ali slabo izlazi i uvek je u eminentnom društvu, pa mi nije lako dokopati se nje - kaže Filip, koji je zamolio novinare da Dragojevićki prenesu njegovu poruku:

- Prenesite mojoj Dudli da sam i dalje slobodan, da se ne sekira i da ni ovaj pokušaj proći neće, baš sam mislio da smo nakon jednog razgovora lepog postali drugari pravi. Ona će uskoro postati prava po*no zvezda, Boga mi, pa neće morati da lunja, nije brend zaslužio da ovako živi. Veliki pozdrav i za Husa i Eminu, hvala vam što ste ovom svetu podarili takav primerak. Izvinjavam se što sam je uznemiravao svakodnevno. Imao sam i ja te probleme neki dan, neki ludi fan nabavio broj. Ja otišao na kiosk, kupio novi i zdravo, ali Daki moja, nije se setila toga… Pozdravlja je njen nikad zaboravljeni plišani i obećava joj kad se pomirimo, kad malo omekša, da ću biti dobar i čuvati je k'o kap vode na dlanu. Baš mi je puno pozdravite, lepoticu moju. Otkako je smršala ko će s njom, gola mi ide po Beogradu, oko moje. Mečku je kupila i ogradu uradila, kupila i Luj Viton patike, stari model iz 2018, ali neka, Luj Viton, Daki Šepački piton - zaključio je Car u svom dobro poznatom stilu za Pink.rs.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija