• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.10.2022

16:21

MAJI SU UHAPSILI DEČKA NA NJENE OČI! Taki otkrio da je vozio Marinkovićevu u zatvor da mu nosi pakete, evo zašto je učestvovao u tome!

printscreen instagram

Rijaliti

MAJI SU UHAPSILI DEČKA NA NJENE OČI! Taki otkrio da je vozio Marinkovićevu u zatvor da mu nosi pakete, evo zašto je učestvovao u tome!

Podeli vest

Otac zadrugarke Maje Marinković, Taki Marinković, otkrio je u jednoj emisiji da je njegova ćerka bila u vezi sa problematičnim dečkom kojeg je redovno posećivala dok je bio u zatvoru, i priznao je da ju je on vozio, jer je previše brinuo za nju!

Radomir Marinković Taki je najpoznatiji rijaliti otac. On je široj javnosti poznat kao roditelj jedne od najskadnaloznijih rijaliti učesnica, Maje Marinković, a pošto redovno komentariše ćerkino ponašanje, podržava je u svim njenim odlukama i postupcima, postao je ništa manje slavan od ćerke. O svojoj mezimici ima samo reči hvale, te neretko ističe da se zbog nje nikada nije oženio, kao i da mu je ona sve na svetu.

Foto: printscreen

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković

- Maja je uvek bila specifična i kada je imala tri godine uvek je pravila neke probleme - rekao je Taki u za portal Republika.

- Baš sam skoro pomerao krevet i našao sam gomilu njenih telefonskih kartica. Ko zna s kime se i kada dopisivala. Mala deca su mala briga, a velika deca su velika briga. Ona je sada svoja na svome, uspela je u životu - rekao je Marinković i dotakao se njenog ljubavnog života:

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

Radomir Taki Marinković i Maja Marinković

- Uvek je imala neke dečje veze. Već sa 17 godina je upoznala dečka u kog se mnogo zaljubila. Vraćali su se iz izlaska i njega je uhapsila policija, bio je problematičan. Ona je nabavila neku dozvolu i svakog prvog je nosila u zatvor paket tom dečku - otkrio je Taki.

Foto: Printscreen You Tube

Radomir Taki Marinković

- Jako je lojalna kada nekog zavoli. Tada nije radila i svaki mesec mi je tražila 300 evra da tom dečku napravi paket. Sećam se, bio je sneg i taj dan za Novu godinu odluči da ide da mu nosi paket. Tražila mi je da je odvezem na voz, pa da ona dalje ide sama za Valjevo. Ja kažem: "Majo, pa nećeš da čekaš Novu godinu?". A ona meni: "Ali Taki, i njemu je Nova godina". Ja čistim auto i krećem da je vozim, sve mislim u sebi gde na voz da je ostavim, kako će dalje do Valjeva, od brige hoću da poludim. I odvezem je ja u Valjevo da dečku odnese poklon. Idu mi suze na oči što vozim ćerku da vidi dečka zatvorenika. A kad je on izašao iz zatvora, bili su još dva meseca zajedno i razišli su se - otkriva Taki i ističe da mu je najteže bilo da Maji objasni zašto nema majku kao i ostale devojčice:

Foto: Privatna arhiva

Radomir Taki Marinković i Maja Marinković

Najgore mi je bilo kada su praznici, pa dete uvek očekuje mamu na vratima, a ona nekad dođe, bude tu deset dana, pa je onda opet nema po tri meseca. Pa opet dođe, pa je nema tri godine. Za Božić ja napravim paketić i stavim da je sačeka ujutru, kažem joj bila je sinoć mama ostavila je poklon, ali je morala da ide, žurila je. Ona posle danima pita kad će mama doći, smišljao sam uvek neke izgovore. Bilo je jako teško - sa suzama se prisetio Majin otac.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija