• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.10.2022

11:02

BEBICA PLAČE KAO KIŠA! Progovorio o odnosu sa bivšom ženom, a onda se slomio kad je spomenuo Miljaninu prevaru sa Zolom! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

BEBICA PLAČE KAO KIŠA! Progovorio o odnosu sa bivšom ženom, a onda se slomio kad je spomenuo Miljaninu prevaru sa Zolom! (VIDEO)

Podeli vest

Nenad Macanović Bebica svima je potpuna enigma i nikome nije jasno zbog čega on toliko oprašta Miljani i toleriše sve njene prevare, a on je sada objasnio svoja razmišljanja. Bebica je bez zadrške govorio o odnosu sa bivšom suprugom, svojom decom, kao i sa Miljanom, a onda je otkrio i šta misli o Ivanu Marinkoviću i Lazaru Čoliću Zoli

Nenad je u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem opravdao Miljanu i njne odnos sa Zolom, te istakao da je ona sa Čolićem pokušala da zaboravi na priču o Ivanui i sinu Željku:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Miljana i Bebica

- Pričali smo i sedeli, nemam pojma. Ja sam i u studiju. Imao sam u glavi da je htela da prebaci priču sa Ivana i deteta, što je ona kasnije i rekla. Nije da verujem, ali mi je lakše da je tako, a sigurno je bilo nešto više od toga - rekao je Bebica.

- Ne mogu da se ljutim na nju, mnogo je volim, jednostavno ne mogu. Mislim da kad bi se još jednom ovako nešto desilo, ne bih prešao. Ne mogu da kažem da se ovo više nikad ne bi desilo, ali mislim da ne - rekao je Bebica.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Otvorio dušu...Bebica

- Odlično sam je upoznao iako su mi svi govorili drugačije, panika, reakcije, sve znam. Nije ona sa mnom iz sažaljenja. Što bi ona meni bila iz zahvalnosti i iz sažaljenja tu, naravno da sam bio tu za nju u takvoj situaciji. Maja je pričala da bi 80 posto muškaraca ostavilo žene kad se razbole. Pa i psa kad vidiš da je neko udario na ulici odvezeš ga kod veterinara, a ne čoveka u bolnici - rekao je Bebica.

- On je za rijaliti odličan, igra igru. Od kada je ušao ovde, sled događaja, sve se poklapa. Ne možeš da pričaš o svetskoj emociji, pa da spominješ kako ona mala ostaje zbog tebe u rijalitiju i Zola Zolander i da ne odreaguješ kad Jelena Golubović priča kako je Miljana trebala da umre - rekao je Zola.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zola je vrhunski rijaliti igrač prema Bebicinom mišljenju

Bebica kaže da ga je najviše šokiralo ponašanje Ivana Marinkovića, kog sada prati.

- U šoku sam da ga uopšte ne interesuje, okej neće Miljanu da pita, ali mene, sa mnom nema ništa. Pita me neke budalaštine, a ne za dete. Okej, kad smo se upoznavali, ali ja sam sve vreme oko njega da me vidi. Malopre smo Miljana i ja ležali na ugaonoj i gledamo ga, on je isti dete, preslikan. Još ga bockaju da me pita, a on ništa. Kakav je to čovek, nikakav. Da li to uopšte može da bude čovek? Ja sam se razveo, imam odličan odnos sa ženom, brinemo o deci i onda mi je neshvatljivo da on ne razmišlja o tome. Bar da je pitao da li je dobro, ne mora čak ni da me pita šta radi - rekao je Bebica.

Foto: zadruga printscreen

Bebici Ivan nije jasan

Na pitanje da li je plakao zbog Miljaninog ili svog deteta, Nenad odgovara:

- Ma, nebitno. Emocije su mi se skupile. On mi pomaže da nadomestim vreme koje ne provodim sa svojom decom, što bih za njih, to bih i za njeno uradio. Čak i da Miljana i ja ne budemo zajedno, ja sam uvek tu za njih - rekao je Bebica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17