• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.11.2022

20:13

BILAL MAJI SPREMA ŠUT KARTU!? Brajlović šokirao Ivana komentarom na ponašanje Marinkovićeve!

printscreen

Rijaliti

BILAL MAJI SPREMA ŠUT KARTU!? Brajlović šokirao Ivana komentarom na ponašanje Marinkovićeve!

Podeli vest

Jutjuber Bilal Brajlović i starleta Maja Marinković nedavno su imali žestok okršaj nakon kojeg je Bilal izgubio mesečni honorar, a sada fanovi rijalitija "Zadruga" smatraju da Brajlović sprema osvetu Marinkovićevoj

Bilal se danas obavio važan razgovor sa cimerom Ivanom Marinkovićem, a njegova spremnost da raskine sa Majom sa kojom je do pre par dana planirao brak šokirao je i Ivana i gledaoce.

Foto: Printscreen

Ivan Marinković i Bilal Brajlović

- Sve ono što si govorio o Maji i sada su dva različita mišljenja - rekao je Ivan.

- Postoji razlika između onoga s kim sam bio ja, a sa kim si bio ti - kazao je Bilal.

- Na koga misliš? - upitao je Ivan.

- Na Jelenu - reako je Ivan.

- Maja je ovakva, nju niko ne može promeniti - rekao je Bilal.

Foto: Printscreen

Bilal Brajlović i Ivan Marinković

- Maja je takva, a ti ideš s nekim stavom da ćeš da je promeniš. Ja sam mojoj Jeleni radio neke stvari, zato je ona meni radila to što jeste. Nije bila takva pre, a ni posle. Maja je ovo sve radila ranije. Kasnije sam shvatio da je sve to radila jer sam pravio neke greške. Ti si mlad, ne treba da se menjaš - kaao je Ivan.

- Šta ti želiš da kažeš? Da budem sa njom ili ne - upitao je Bilal.

- Ako si toliko zaljubljen, onda ne možeš tek tako lako da izađeš iz toga - rekao je Ivan.

- Ma, mogu. Bio sam devet meseci sa devojkom, pa sam raskinuo zbog jedne greške sa njom Iz svega se može izaći - rekao je Bilal i šokirao Ivana svojom ravnodušnošću.

Fanovi rijalitija su odmah počeli da spekulišu o tome da će Brajlović ostaviti Maju kada se najmanje bude nadala, te da joj sprema osvetu zbog toga što je izgubio mesečni honorar nakon žestokog okršaja sa njom, a šta je istina ostaje nam da vidimo u danima pred nama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija