• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.11.2022

08:17

I KAMEN BI ZAPLAKAO! Emotivni susret Ivana i Željka naterao suze na oči CELOM REGIONU, otac i sin KONAČNO zajedno! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

I KAMEN BI ZAPLAKAO! Emotivni susret Ivana i Željka naterao suze na oči CELOM REGIONU, otac i sin KONAČNO zajedno! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugar Ivan Marinković je godinama izbegavao susret sa sinom Željkom kojeg je dobio sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić i bio je vrlo iskren u izjavama da prema malom Kuliću nema nikakvu roditeljsku emociju. Međutim, zatvoren prostor rijalitija "Zadruga" ga je "naterao" da se ipak zbliži sa detetom, zbog čega su milioni pored malih ekrana zaplakali

Ivan je došao do specijalnog apartmana u kojem je Željko smešten sa Miljanom i Marijom Kulić, a zatim su prošetali kroz ekonomsko dvorište. Marinković mu je pokazao životinje na farmi i poigrao se sa njim, a na Željkovom licu se moglo videti oduševljenje što konačno vreme provodi sa ocem!

Foto: Printscreeen

Ivan i Željko konačno provode vreme zajedno

- Idemo da vidimo ponija. Ne smemo da probudimo životinje, samo budi tih. Vidi kako se bune, a tek pogledaj ponija. Dođi - rekao je Ivan.

- Da li je on ljut? - upitao je Željko.

- Ne, on je dobar i voli da se mazi. Možda možemo sutra da ga pustimo - kazao je Ivan.

- Poni, sutra ćemo da te pustimo. Sad ću da ga pomazim - rekao je Željko.

- Je l' ovde ima petlova? - upitao je Željko.

Foto: Printscreeen

Ivan pokazuje Željku ponija

- Ajde da vidimo je l' znaš kako izgleda petao? Vidi sada ovo ovde, ovde su koke. Vidi ponija kako te gleda - rekao je Ivan.

- Želim da imam farmu - rekao je Željko.

Foto: Printscreeen

Ivan i Željko pričaju o farmi životinja

- Onda moraš da imaš tele,prase, ali i da čistiš svinjac. Vidiš kako su se probudile životinje - rekao je Ivan.

- Ja ću da imamponija, kucu, macu i patke. Ja ću da imam celu farmu, ovo su moje životinje - kazao je Željko.

- Sad smo ih probudili, baš smo bezobrazni. Nisi video kuce. Vidi kako patka kljuca, dođi da vidiš ovo, Željko - rekao je Ivan.

- Ja ću imati ponija, ovo je moja farma- kazao je Željko.

Foto: Printscreeen

Marija oduševljena druženjem Ivana i Željka

- Ti ćeš imati lepšu - rekao mu je Ivan.

- Vidimo se sutra, Željko - dodao je Ivan.

Ovaj prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim, a u komentarima su se odmah našla priznanja gledalaca da su plakali dok su gledali klip. Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod. 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17