• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

24.11.2022

10:36

DEMOLIRALA SAM BIVŠEM MOMKU STAN, A ON JE BACIO KREVET NA MENE! Zadrugarka ispričala sve detalje svoje mračne prošlosti!

E-stock

Rijaliti

DEMOLIRALA SAM BIVŠEM MOMKU STAN, A ON JE BACIO KREVET NA MENE! Zadrugarka ispričala sve detalje svoje mračne prošlosti!

Podeli vest

Misica Sofija Una Manić, jedna je od ukućanki koja se zbližila sa starletom Majom Marinković, a u razgovoru sa njom, otkrila joj je sve detalje iz svoje burne prošlosti koja je šokirala javnost.

Naime, zadrugarke su već neko vreme jako bliske drugarice, te su i danas razmenjivale utiske i svoja ljubavna iskustva, a tom prilikom je Sofija Una navela kako se dosta promenila i kako je u prošlosti bila nalik svojoj drugarici.

Foto: E-stock

Sofija Una

Ja sam se promenila, niko me ne bi prepoznao... Ja sam sa mojim bivšim demolirala stan od 120 kvadrata, pločice... Tri kupatila uništena, daska na šolji nije postojala. On francuski krevet bacio na mene... Psovali se, nije bilo brašna, kafe... - smejala se Sofija sam se promenila, niko me ne bi prepoznao... 

Foto: E-stock

Sofija Una

Nakon ove izjave oglasila se majka Sofije Une Manić, Milena koja je prokomentarisala sve što se dešavalo u životu njene ćerke. 

- Poznato mi je to, znam za neke situacije koje je navela. Ona je normalno, kao i svako u braku imala svađe i okršaje, ali fizičkog kontakta nikada nije bilo. Ni za jednog mog zeta ne mogu ružnu reč da kažem, baš pre neki dan kada se nisam osećala dobro, žet koji živi ovde, zvao me je i pitao treba li mi nešto. Puni su poštovanja i odnosi su jako zdravi. Znate, potpuno je prirodno, kada dvoje žive zajedno, da imaju i te nemile razgovore koji često nisu prijatni. To demoliranje, kako je ona nazvala, nije bila tuča, bar ne da ja znam, nikada nju niko nije udario, nego narodski rečeno, to je bilo 'iskaljivanje besa' sa obe strane. Sa prvim mužem je dolazilo do takvih nesuglasica jer su bili jako mladi - rekla je Milena, pa nastavila:

Foto: Printscreen You Tube

Sofija Una

- Udala se strahovito mlada, imala je samo 18 godina, umro joj je otac u tom trenutku, to je njoj i dan danas rak rana. Izbegava uvek tu temu, bilo je strašno, bio je dugo u komi. Videla ga je u tom stanju i urlala je toliko da nisam mogla da je smirim četri sata i mnogo je to ostavilo traga na nju... Želela je da studira, otišla je u inostranstvo, mi smo to odobrili, suprug je još uvek bio živ kada smo se to dogovorili. Ona je otišla tamo, ali je on želeo odmah decu, što njoj nije odgovaralo jer je želela da radi na svom obrazovanju... Tu je došlo do sukoba interesa i bilo je pitanje ko će koga da 'porobi'... Zato su se rastali, nikakvog nasilja nije bilo, osim tog iskaljivanja besa - govorila je Sofijina mama.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
shabanotti

pre 1 godinu

ljudi , sta je ovo? kazu nije bilo kontakta a udala se vrlo mlada, kazu da je normalno da se u krizama braka sve razbije........Inace moze se drugarica Sofija Una sertifikovati......

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17