• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.12.2022

13:27

DA LI BISTE GA PREPOZNALI!? Isplivala fotka Filipa Cara iz detinjstva, nikada ne biste rekli da je OVAKO izgledao kada je bio mali!

ATA Images

Rijaliti

DA LI BISTE GA PREPOZNALI!? Isplivala fotka Filipa Cara iz detinjstva, nikada ne biste rekli da je OVAKO izgledao kada je bio mali!

Podeli vest

Zadrugar Filip Car važi za velikog zavodnika koji je slomio srce mnogim damama, pa malo ko može da zamisli da je nekada imao sladak, nevini dečiji osmeh, i dugu plavu kosu

Car je od samog ulaska u rijaliti šou program "Zadruga" privukao pažnju mnogih devojaka, a nekoliko njih je zbog njega prolilo gorke suze.

Foto: Dejan Živančević

Filip Car

Radio je kao pripadnik obezbeđenja i noćnim klubovima, ne krije da iza sebe ima burnu prošlost, a kao motiv za ulazak u rijaliti naveo je želju za "rehabilitacijom od svega što mu se izdešavalo u životu".

Foto: ATA Images

Filip Car

Crna kosa, plave oči i zavodnički osmeh stavili su ga na top listu rijaliti frajera, pa je teško zamisliti da je momak iz Crikvenice, koji je uvek spreman i da se potuče, nekada bio sladak mali dečak.

Foto: Printscreen

Filip Car, fotografija iz detinjstva

Car je u detinjstvu imao plavu kosu, a malo ko bi dečaka sa fotografije povezao sa Filipom iz sadašnjosti.

Da li biste ga prepoznali da niste znali da je na fotografiji on?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17