• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.12.2022

09:03

ALEKSANDRA I FILIP NOĆAS NAPUSTILI BELU KUĆU!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

ALEKSANDRA I FILIP NOĆAS NAPUSTILI BELU KUĆU!

Podeli vest

Zorica Marković izabrana je za ovonedeljnog vođu i noćas je imala zadatak za izabere potrčke. Kao i svakog ponedeljka, nakon izbora, potrčci moraju da spakuju svoje stvari i da se presele iz Bele kuće u sobu za izolaciju.

- Neka ustanu Jelena Golubović i Marko MMA, Sofija Una i Ivan za kojeg ga je napadala da joj se udvara, Adam i Tamaris, Slađa i znači Boki, Mikica i Miljana, Milica i Marko Marković - govorila je Zorica.

Nakon pauze za reklame Zorica je nastavila da svojim izborom.

Foto: pritnscreen

Aleksandra,Filip i Dejan

- Svi su vrlo interesantni, nije to baš bez razloga i sve ima svoje zašto. Meni je jako teško da se odlučim, ali prvo moram nešto da kažem. Care, kako si ušao kao da je pala atmoska bomba. Krenulo je sa Milicom, spakovala ti je stvari i ništa. To što radiš, ja se ne mešam i imaš pravo. Ja ću da se ogradim od devojke koja je zauzeta, Aleksandra je ustala i rekla da neće pre dva dana da progovri reč sa tobom i ja lično shvatim ozbiljno jer devojka ima dečka, kojeg pozdravlja i govori da voli najviše na svetu. Ja sam precrtala i poverovala i tebi i njoj. U zadnja dva dana vi se ne razdvajate. Ja sam jutros ustala i 10 ljudi mi je reklo da su do 10 sati sedeli i pričali. Da ne bude da Zorica Marković spaja, vi se sami spajate. Vi se ne razdvajate i mislim da ste idealni par. Ja mislim da je kod vas nešto nedorečeno, uz poštovanje dečka, ako ga imaš. Jako mi je nelogično da niste u vezi i evo vas opet ovde, slobodni. Idite i rešite ono što rešavate dve noći dok svi spavaju - rekla je Zorica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SKANDALOZNI SNIMAK! ALBANSKI REPER AGRESIVNO PSUJE SRBE MEĐU ITALIJANIMA! Publika u transu glasno skandira i podržava! (VIDEO)
Estrada

SKANDALOZNI SNIMAK! ALBANSKI REPER AGRESIVNO PSUJE SRBE MEĐU ITALIJANIMA! Publika u transu glasno skandira i podržava! (VIDEO)

Međunacionalna netrepeljivost između Srba i Albanaca ovih dana se opet užarila nakon odigrane fudbalske utakmice između Švajcarske i Srbije. Pošto ni takozvano Kosovo (koje je primljeno u FIFU) ni Albanija nisu uspele da se kvalifikuju na prvenstvo, oni su sve svoje oči i nacionalističke strasti usmerili prema timu Švajcarske jer u njoj igraju dva igrača koja su albanskog porekla - Đerdan Šaćiri i i Granit Džaka.

06.12.2022

08:48

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija