• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

17.12.2022

08:50 >> 14:20

PREKID PROGRAMA, HAOS NA ZADRUGOVIZIJI! Milica i Sanja u klinču zbog Bore!

Insider

Rijaliti

PREKID PROGRAMA, HAOS NA ZADRUGOVIZIJI! Milica i Sanja u klinču zbog Bore!

Podeli vest

Sinoć na održanoj "Zadrugovziji" bilo je dosta neprijatnih susreta, pa se tako starleta, Sanja Grujić suočila sa Milicom Kemez i Borom Santanom.

Naime, nakon što se saznalo da su Sanja i Bora navodno imali intimne odnose nakon "Zadruge 5" i navoda da su nakon žurke završili kod njega u stanu, došlo je do žustre rasprave u studiju.

Atraktivna plavuša nije želela da propusti priliku, te je odmah potkačila Sanju, pa je sasula istinu u lice.

- Ćao, Sanja, kako si? Nismo se videli od ulaska u Zadrugu 5. Nisi mi se javila, ali zato Bori jesi. Čujem da sve pucalo posle Zadruge 5 - rekla je Milica Kemez.

- To su dezinformacije. Nije mi jasno što se to nije pričalo kada sam bila napolju. Ja to demantujem, ja njega gledam kao poznanika koji mi je simpatičan, ali demantujem da je bilo bilo šta između nas - rekla je Sanja.

Foto: E-Stock

Sanja Grujić

- Boro je l' i ti demantuješ? - upitala je Kemez.

- Ja nemam šta da kažem - rekao je Bora.

Foto: instagram/Milica Kemez

Milica Kemez

- Ja sam bila kod Bore u stanu, ali sa dosta ljudi i ništa nije bilo - rekla je Sanja.

- Ja sam zaslužila bar kafu posle svega, ali ti si pozvala Boru. Marko, tebi svaka čast, izdrži, a na snimanju kod Ermine nam je bilo top - rekla je Milica.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17