• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.12.2022

22:07

BRENDON ZAPRETIO TUŽBAMA! Zadrugar će pravdu potražiti na sudu, evo šta je razlog!

Rijaliti

BRENDON ZAPRETIO TUŽBAMA! Zadrugar će pravdu potražiti na sudu, evo šta je razlog!

Podeli vest

Branislav Radonić Brendon tokom zadatka "Sudbinske lisice" bio je vezan Marka Smiljića, sa kojim su ga zadrugari dovodili u ljubavnu priču, a zbog tračeva da da između njih postoji nešto više od drugarstva, Brendon je cimerima zapretio tužbama

Danas su zadrugari glasali za par koji bi prema njihovom mišljenju trebalo "razvezati". Mnogi su glasali da Brendon i Marko treba da prekinu igru "sudbinske lisice" s obzirom na to da se priroda njihovog odnosa nije promenila.

Ovim povodom, Brendon je tokom porodičnog sastanka ustao i prokomentarisao zadatak, ali je iskoristio priliku da zapreti tužbom svima koji nameravaju da šire tračeve o njegovom i Markovom navodnom flertu.

Foto: Printscreen

Branislav Radonjić Brendon

- Meni je bilo top u zadatku sa Markom, bilo nam je top. Lepo smo se družili. A vaše frustracije me ne interesuju, mrzite različite ljude od sebe. Vladaju različiti oblici mržnje, svi smo mi ljudi, a vi se blamirate. Snosićete zakonske posledice, a mogu i da pokrenem tužbe - rekao je Brendon.

Da li će zbog ovoga Brendon napustiti "Zadrugu" kako bi se obračunao sa zadrugarima na sudu ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija