• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

22.12.2022

15:18

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! U ZADRUGU ULAZI CAREVA TRUDNA DEVOJKA!? Filipov rijaliti harem doživeće kolektivni NERVNI SLOM!

Marko Đoković, Pngwing

Rijaliti

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! U ZADRUGU ULAZI CAREVA TRUDNA DEVOJKA!? Filipov rijaliti harem doživeće kolektivni NERVNI SLOM!

Podeli vest

Filip Car, aktuelni učesnik "Zadruge 6", pre ulaska u rijaliti je navodno imao avanturu sa izvesnom Tijanom, koja prema tvrdnji beogradskih medija nosi njegovo dete i planira da uđe u rijaliti!

Filip je ušao pre tri nedelje u rijaliti, a kako se suška, napolju je navodno ostavio trudnu devojku. Izvesna Tijana se dva meseca viđala sa Carem, čak ga je i ispratila u "Zadrugu", a malo nakon njegovog ulaska saznala je navodno da je u drugom stanju.

Car o tome još ništa ne zna pa se fokusirao na devojke u rijalitiju i zato ne sluti da će Tijana lično da mu saopšti ove vesti ako ude u "Zadrugu" kako planira.

Foto: ATA Images

Filip Car ni ne sluti šta mu se sprema...

- Tijana je bila u kombimnaciji sa Filipom, viđali su se dva meseca i on je bio kod nje na dan ulaska u rijaliti. Međutim, mnogo se razočarala kada je bio sa Milicom, pa sa Aleksandrom, još kada je čula da postoji i neka bivša zadrugarka sa kojom se Filip dogovorio da bude u vezi kada ona uđe, baš je doživela šok. Primetila je da joj kasni ciklus, ali je smatrala da je to zbog stresa. Međutim, pre nekoliko dana uradila je test koji je pokazao da je trudna - priča izvor blizak Carevoj devojci i dodaje:

Foto: ATA Images

Kada bude ugledao bivšu devojku na vratima neće mu biti dobro...

- Ona je van sebe sada, svesna je da nisu imali zaštićen odnos, ali je u šoku da je test na trudnoću pozitivan. Tijana nakon svega ne želi da bude sa Filipom, čak joj se gadi. Rekla mi je da će ovih dana da ode kod ginekologa kako bi potvrdila da je trudna, jer test ume da omane. Ako je zaista trudna, rekla je da će ući u "Zadrugu" da Caru lično saopšti to i da se sa njim dogovori kako će dalje. Abortirati neće, jer ona ima 30 godina i neće da rizikuje, ali ni sa Carem neće da bude. Znam da će on da bude u šoku kada je ugleda, još ako je stvarno trudna to će ga iz baciti iz koloseka - završava izvor.

Inače, Filip je istakao nekoliko puta da je pre rijalitija imao devojku koja je bila vredna poštovanja i truda, ali da je i ona napolju svesna da je on drugi čovek u rijalitiju, te da ne očekuje da joj bude veran.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija