• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

23.12.2022

08:06

HTEO DA GA MAJA ZADOVOLJI TOKOM POSETE! Oglasio se Bilal nakon javnog raskida: "Odvratna je nikada joj neću preći preko toga"!

printscreen

Rijaliti

HTEO DA GA MAJA ZADOVOLJI TOKOM POSETE! Oglasio se Bilal nakon javnog raskida: "Odvratna je nikada joj neću preći preko toga"!

Podeli vest

Maja je tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", javno raskinula svoj odnos sa Brajlovićem, dok je on nju ostavio zbog njenog prisnog odnosa sa svojim bivšim dečkom, Filipom Carem.

Oni su se jedno drugom zakleli na vernost prilikom rastanka, a posebno je on dobio obećanje da se Marinkovićeva neće približiti Filipu, te je zbog toga što je to prekršila, usledio raskid.

Takođe, njena rijaliti majka, Jelena Golubović, neretko staje na njenu stranu i u svojim izlaganjima krivi Bilala za taj raskid, jer kako kaže, nije joj pri rastanku obećao venčanje, nego je aludirao na to da imaju oralni se*s dok je još tu.

Ovim povodom, a i povodom Carevog i Majinog druženja, oglasio se Bilal Brajlović, kako bi prokomentarisao sva dešavanja vezana za Maju i Cara.

Kako se osećaš, je l' ti je bolje? Kako napreduje oporavak?

- Osećam se odvratno i super u isto vreme. Odvratno jer ne mogu saviti nogu i sve moram sa štakama, a super jer sam konačno na slobodi hahaha.

Foto: Printscreen

Maja i Bilal

Maja je sinoć raskinula s tobom, kako komentarišeš to?

Kako komentarišeš to što Car tvrdi da je pipao Maju po intimnim regijama pre nego što je raskinula s tobom?

- Što se mene tiče mogu i spavati zajedno. On je pokazao da je običan smrad iz razloga što je krenuo napadati kada ja nisam bio tu. O njoj da i ne pričam…

Takođe, Jelena Golubović je u više navrata istakla da je ogavno to što si ti, kako ona i Maja kažu, hteo da te Maja oralno zadovolji tokom tvoje 45 min. posete?

- Maja mi je na mom povratku zvocala za medicinske sestre i da ću ja raditi nešto kada izađem. Ja sam joj odgovorio da bi voleo samo sa njom i da možemo odmah u sobu…

Da li ti misliš, kao deo zadrugara, da Maja kopira Aleksandru u izlaganjima?

- Fića traži od devojaka da blate bivše momke kako bi bile sa njim, ima ogroman kompleks na mene. A Maja, Milica i Aleks su napravile novi kokošinjac ponižavanja.

Ja sam raskinuo sa njom još dok je prvi put u pabu pričala sa Fićom…

Foto: Printscreen

Kako gledaš ti na to što ti je Maja najavila razgovor danas u emisiji kada se budeš vratio? Hoćete obaviti taj razgovor po tvom povratku ili ipak nećete? Kako ćeš se poneti prema njoj?

- Za mene je Maja magla, znači ne postoji. Neće imati nikakav pristup meni, pogotovo neće doći do razgovora.

Maja konstantno ističe da je trpela raznorazna poniženja, uvrede i da ti je prešla preko prevare. Šta misliš, zbog čega je ostajala ona u odnosu sa tobom, ako nije mogla da pređe preko toga?

- Mislim da je uz mene bila svoja najbolja verzija. Ja sam trpeo najveća poniženja u životu zbog nje i od nje. Sada se vadi na te neke stvari. Čeka me da se vratim pa će kao pričati… Može slobodno zaboraviti na mene.

Da li tebi deluje da je Maja, kako kaže, bila kao fikus?

- Fikus ili ne, ona je ispala prema meni odvratna. Preko toga nikada neću preći

Ima li nešto gde si ostao nedorečen?

- Što se tiče slike sa drugaricom, to je moja najbolja drugarica Ajla, koja je Maji slala poklone i za koju Maja zna. Došla je u posetu sa mamom...Zahvalio bih se većini zadrugara što me ne vade iz usta i jedva čekam da se vratim kako bi i njih vratio na mesta, završio je on.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija