• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D. I.

01.01.2023

20:10

OČI SU MI SVE VREME BILE PUNE SUZA! Darko Tanasijević progovorio o odnosu sa zadrugarima i situaciji koja ga je rasplakala u novogodišnjoj noći!

printscreen instagram

Rijaliti

OČI SU MI SVE VREME BILE PUNE SUZA! Darko Tanasijević progovorio o odnosu sa zadrugarima i situaciji koja ga je rasplakala u novogodišnjoj noći!

Podeli vest

Darko Tanasijević godinama vodi emisije u okviru "Zadruge", te je neizostavan kada se ispraća stara i dočekuje Nova godina u rijaliti programu.

Darko je otvorio dušu na početku 2023. godine i otkrio po čemu će pamtiti onu prethodnu. Voditelj je prepun utisaka i doživljaja iz 2022. godine, ali bilo je i situacija kada nije mogao da zadrži suze.

Foto: Privatna arhiva

Darko Tanasijević

Koja je tvoja nadraža uspomena iz 2022. godine koju bi želeo da sačuvaš, a koju bi najradije obrisao?

- Najdraže uspomene su mi one koje sam imao sa Sarom, mojom bratanicom. Proslavili smo njen prvi rođendan, raste, kako vreme prolazi sve više je zanimljivija i volim je sve više. Voleo bih da mogu više vremena da provodim sa njom, ispunjava me i pokreće i generalno sve vezano za porodicu. Ono što ću pamtiti su i putovanja, koja su mi ostala u prelepom sećanju. Bio sam u Barseloni, Rimu, provodio se, skitao, imao sam najbolje letovanje u životu na Hrvatskom primorju, tamo sam stekao prijatelje za ceo život, siguran sam. To ću da pamtim. Nije bilo mnogo trenutaka koje bih voleo da izbrišem, ali bih voleo da izbrišem stres, stresne situacije i tako neke filmove u glavi, koje sam sebi napravim pa utiču na moje raspoloženje - rekao je Darko.

Pomenuo si bratanicu, a često komentarišeš i da bi voleo da nađeš ljubav svog života. Da li je 2023. godina ta u kojoj ćeš upoznati tu ljubav i možda se ostvariti i u ulozi oca? Šta kažu zvezde?

- Ne znam šta kažu zvezde, ne nadam se ničemu, ne očekujem ništa. Kad god sam nešto želeo i jurio, to mi nije dolazilo, a kad sam ćutke čekao, onda su se dešavale stvari. Više neću govoriti da to želim, postoji neko o kome baš razmišljam, što me izluđuje. Voleo bih da to izbrišem iz svoje glave. A šta zvezde kažu, Boga pitaj. Izguraćemo kao i svake godine - priznao je Tanasijević.

Koga si poljubio u ponoć i kako si proslavio Novu godinu?

- Novu godinu sam proslavio radno, celodnevno. Družio sam se sa zadrugarima, potom i sa čitaocima Pink.rs-a, a naravno i sa kolegama u redakciji, koje mnogo volim i koji su moja druga porodica. Kolege u redakciji sam prve poljubio u ponoć - odgovorio je Darko.

Foto: Privatna arhiva

Darko Tanasijević želi više vremena za sebe u Novoj godini

- Šta si poželeo sebi u ponoć?

- Mnogo više slobodnog vremena, manje stresa i nešto što će me pokrenuti i na emotivnom planu. Inače sam u ponoći izveo obred, koleginica je na TikTok-u videla kako treba da se manifestuju želje u novogodišnjoj noći. U poslednja dva minuta smo čučali ispod stola, jeli po 12 grozdova i manifestovali lepe stvari. Trebalo je da se nosi crveni veš, da se imaju neke pare. Više smo iz fore uradili to, bilo je smešno. Jedva sam pojeo tih 12 grozdova, jer ne volim grožđe, ali javiću vam naredne godine da li mi se sve to ostvarilo - istakao je Tanasijević.

Juče si bio u poseti zadrugarima, koji su gledali video-čestitke od svojih porodica. Mnogi su se razočarali što zbog kazne neće moći uživo da vide svoje najmilije. Kakva je atmosfera bila u kući, ko se najviše razočarao?

- Oni su izbezumili kad su me videli na vratima kuće, to im je bio znak da od poseta porodica tog dana nema ništa. Već im tada nije bilo svejedno. Mnogi su se tresli tokom poruka, razmišljali ko će im se javiti. Nekima nažalost nisu ni stigle. To su podneli traumatično. Na kameri ne može da se vidi koliko im se znoje dlanovi, koliko im se tresu ruke. Tu sam ja da im pružim podršku, na kraju sam se i ja saživeo, pa i sa njihovim porodicama. Svi smo malo emotivniji, praznici su. Možda je najteže palo Aleksandri Nikolić, koja je shvatila da joj majki nije dobro i da ne podržavaju vezu sa Filipom. Bila je srećna kad je čula da Carevi podržavaju nju, ovo joj je pokvarilo sreću. Ali biće to okej, verujem da će se izdići iz situacije - istakao je Darko.

- Čak si i ti zaplakao juče, usred žive emisije?

- Jesam. Ne volim to, uvek se trudim da budem na visini zadatka i ne pokažem emocije, ali čovek sam od krvi i mesa. Jako sam emotivno doživeo manje-više sve čestitke koje su stigle zadrugarima, gledaoci nisu mogli da vide da su mi oči sve vreme bile pune suza, ali nekako sam se slomio kada je puštena čestitka Miljanu Vračeviću, koji je video svoje četvoro dece. Bilo je jako emotivno, sve vreme sam držao čoveka od pedesetak godina koji ne može da dođe do daha od uzbuđenja i naboja emocija, plače kao kiša, kao malo dete, i na takav ili sličan prizor jednostavno ne možeš ostati imun. Srodimo se i mi sa zadrugarima, pa nekad i nekako blisko, lično doživimo kako njihovu sreću, tako i tugu.

Šta bi poželeo čitaocima portala Pink.rs?

- Voleo bih da svi budemo malo optimističniji u Novoj godini, da lakše gledamo na život, teška su vremena, uvek su bila, ali mi uvek guramo. Nabacite osmeh, što više lepih trenutaka i trenutaka provedenih sa porodicom. Život je jedan, kratak je, godine prolete. Ne treba da žalimo za nečim što smo propustili. Čitaocima bih poručio da i dalje budu uz naš portal, jer vredno radimo da ih informišemo o svemu što ih interesuje i da prvi saznaju to. Tako i još bolje biće u Novoj godini... - poručio je Tanasijević.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija