• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

02.01.2023

08:06

MILICA I BORA RADE NA BEBI!? Svi detalji pomirenja bivših zadrugara!

Novak Đurović

Rijaliti

MILICA I BORA RADE NA BEBI!? Svi detalji pomirenja bivših zadrugara!

Podeli vest

Milica Kemez i Bora Santana, bivši zadrugari i voditelji i nakon nekoliko godina njihove turbulentne ljubavi, taj odnos intrigira domaću javnost.

Rijaliti par, svoju ljubav započeo je u najgledanijem formatu na Balkanu "Zadruga", a više puta nakon raznih trzavica, njih dvoje prekidali su su svoju vezu.

Sudbina ih je dovela na isto radno mesto, gde su više puta imali sukobe, ali je njihova ljubav definitivno pobedila, te su odlučili da svojoj priči daju još jednu šansu iako su mnogo puta rekli 'nikad više.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

Milica i Bora su otkrili kako se osećaju i koje su ciljeve sebi postavili za 2023.

-Ja sam sebi zacrtao da se unormalim, da budem još uspešniji u svom poslu, da napredujem da nemam neke ispade. Da budem zdrav i budem normalan... Voleo bih da napravim neke ozbiljne korake, da se skrasim i oženim, osnujem porodicu... - rekao je Bora Santana

- Ja sam vrlo nepoverljiva kada je to u pitanju, ne verujem ali ostaviću vremena da vidimo kako će se to razvijati. Da vidimo da li će njegovim ludorijama doći kraj, iako sam rekla da je definitivno završila sa svim tim, daću još jednu šansu, da ne bacimo baš tri godine. Trudimo se da budemo u normalnim odnosima, malo smo spustili loptu - navela je Milica.

Foto: instagram/Milica Kemez

Milica

- I ona se unormalila dosta, ne proverava me, ne ljubomoriše - prekinuo je Bora.

- Proveravam te samo ti to ne znaš. Moram da se požalim da je promenio šifru, pokušala sam da uđem ali nisam uspela! Pre neko veče sam pustila film, on zahrkao. Svaki put mi pušta neke zmajeve, ovoga sam nešto pustila za svoju dušu - požalila se Kemezova.

Foto: instagram/Milica Kemez

 

- Stvarno sam bio umoran od puta, ali inače naviše volim akcije - nasmejao se Santana.

Milica i Bora umalo su se sukobili prilikom međusobnog novogodišnjeg obećanja jedno drugom, a onda su se zavetovali na ljubav, poštovanje i vernost.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

- Ljubav, vernost, poštovanje, dobar provod, to joj obećavam - nasmejao se Bora.

- I šta mi još obećavaš? - odbrusila je Milica.

- Kuću? Bebu? Šta? - kroz osmeh je pitao Santana.

Foto: instagram milica kemez

Tekst potpisa

- Da nećeš da se dopisuješ ni sa kim, da nećeš pratiti devojke, da nećeš varati! Ja sam njemu obećala malo više strpljenja i razumevanja za ovu ludu glavu, sve ostalo će samo doći! - zaključila je Kemezova.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17