• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

08.01.2023

14:47

MILJANA NIJE JEDINA, I NJOJ JE NAPRAVIO DETE U RIJALITIJU! Isplivala Marinkovićeva dugo skrivana tajna!

printscreen

Rijaliti

MILJANA NIJE JEDINA, I NJOJ JE NAPRAVIO DETE U RIJALITIJU! Isplivala Marinkovićeva dugo skrivana tajna!

Podeli vest

Zadrugar Ivan Marinković koji ima sina sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić, 2017. godine je navodno napravio dete Teodori Radoičić!

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi "Znaš li ti ko sam ja?" sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori "znamo se odavno".

Foto: printscreen

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Aktuelni učesnik "Zadruge 6" i rijaliti veteran, Ivan Marinković, pored toga što je poznat po svom britkom jeziku, poznat je i po svom ljubavnom životu koji je, u najmanju ruku buran.

Pored toga što ima ćerku Lenu iz braka sa pop pevačicom Gocom Tržan, ali i sina Željka iz kratke afere sa koleginicom, zadrugarkom Miljanom Kulić, spekulisalo se i o trećem detetu.

Foto: printscreen

Teodora Radoičić

Ivan je učešćem u rijalitiju "Parovi" 2017. godine izazvao ogromnu pažnju medija i celokupne javnosti, svojim ljubavnim odnosom sa tadašnjom učesnicom Teodorom Radoičić. Ne samo zbog toga što se našao u ljubavnom trouglu, koji je pored njih dvoje činio i reper Ivan Ivanović Đus, već i zbog Teodorine navodne trudnoće.

 

 

Teodori je pozlilo, brzo su je odveli dežurnoj bolnici, čekaju se rezultati, ali po svemu sudeći, ona je trudna - glasila je izjava izvora bliskog produkciji.

Među učesnicima se tada šuškalo da je Teodora bila početkom šeste sezone u krevetu sa Ivanom Marinkovićem, te da je on otac njenog deteta, a da je Đus samo upao u njenu zamku, zbog čega umalo da izgubi brak.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija