• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.A

18.01.2023

22:05

RODITELJI KOJI SU SE PROSLAVILI PREKO SVOJE DECE! Marija Kulić najpoznatija rijaliti mama, a Radomir Taki Marinković tata!

printscreen

Rijaliti

RODITELJI KOJI SU SE PROSLAVILI PREKO SVOJE DECE! Marija Kulić najpoznatija rijaliti mama, a Radomir Taki Marinković tata!

Podeli vest

Kroz mnogobrojne sezone rijaltija imali smo prilike da upoznajemo ljude koji nikada nisu bili deo javnog sveta, a postali su učešćem u ovom formatu šou programa.

Zajedno sa njima upoznavali smo i članove njihovih porodica, a pojedini od njih su postali i sami svojom voljom ili ne deo rijaliti sveta pa čak i popularniji od sopstvene dece. 

Kada vratimo godine unazad devojka iz Niša Miljana Kulić bila je anonimna sve dok nije ušla u rijaliti šou "Parovi", gde se svojim neposrednim ponašanjem i iskrenošću istakla. U ovaj šou je ušla kao neko ko je pre toga jurio poznate pevače mahom iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a omiljeni su joj bili Darko Lazić i Mišel Gvozdenović. Miljana je već godinama deo rijaliti programa i najveća rijaliti zvezda u Srbiji. Kako su mediji svojevremeno pisali, ona je svoju porodicu dosta pomogla novcem koji je zarađivala u rijalitiju, da bi joj se u jednom momentu pridružila i majka Marija Kulić

Foto: printscreen

Miljana i Marija u Zadruzi

Marija Kulić je od sebe napravila javnu ličnost preko ćerke. Neko ko je bio veoma aktivan tokom Miljaninih boravaka po raznoraznim rijalitima, ona je gostovala redovno u emisija, oglašavala se preko društvenih mreža. Pažnju na sebe je skrenula kao "opasna mama" neko ko ne da na svoju ćerku i zdušno je branila ali i kritikovala za ponašanje. Zbog toga je produkcija rijalitija odlučila da je uvede u šou da se pored ćerke svađa, iznosi svoje stavove, ali i što je najvažnije zarađuje. 

Foto: Printscreen

Marija Kulić

Marija je pre nego je postala rijaliti ličnost bila domaćica, supruga i majka tri ćerke. Zajedno sa Milajnom izgradila je imidž najpoznatije majke i ćerke rijalitija u Srbiji koje danas broje jako velike honorare za učešće u šou programu. 

Maja Marinković je takođe od anonimne devojke iz Belog potoka postala javna ličnost preko rijalitija, koja se zbog jedne scene u Zadruzi 2 istakla i polivanjem Marka Miljkovića šerpom mleka, postala jedna od najkomentarisanijih osoba u Srbiji. 

Čini se da je otada Maja ukačila fazon ponašanja u rijalitiju ili je pak počela da pokazuje svoje pravo lice, pa se otada slobodno može reći da je njeno svako naredno učešće u ovom šou programu sa sobom nosilo skandale. Maja se svađala, zaljubljivala, mirila, tukla, grebala, razvela oženjenog čoveka Marka Janjuševića Janjuša i pokazala sva svoja lica. 

Foto: Printscreen

Taki Marinković

Uz nju je uvek njen otac Radomir Marinković Taki koji je svojevremeno radio kao obezbeđenje u kafani pevačice Zorice Marković. Taki je veoma aktivan van zidina rijaltija pa je pored svoje ćerke izgradio i sam imidž velikog zavodnika. Neretko je gost u emisija, o njemu se svakodnevno piše u novinama i na portalima. Čini se da Marinkoviću i te kako prija popularnost, pa malo malo možemo čuti da je otac Maje Marinković uhvaćen sa popularnim starletama u Srbiji. 

Taki još uvek nije ušao u rijaliti ali mu je kako su mediji prenosili nekoliko puta nuđena pozamašna svota za ulazak na velelepno imanje u Šimanovcima i da se bori pored sopstvene ćerke za prvo mesto. 

Foto: printscreen instagram

Taki sa ćerkom Majom

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 1 godinu

Da,kako da se nisu proslavili, ološ belosvetski, ali odpozadi! Smradovi,.....tutke,nimfomanke,dr ....ine kao njihove mame i tate . Plaćati taj sljam je najveća sramota na svetu,i to koje pare za idiote i kyrvetine. A Mitrovici bolje da prekinu u kajronu da pustaju idiotske poruke kojekakvih zatvorenika i njihovih žena , kad je ko piskio, kad kakio,kad jeo.....samo još oni fale,kao da nema dovoljno zatvorenika i zlikovaca u zadruzi!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija