• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.01.2023

13:46

JE*AĆU MU MATER KAD IZAĐE, SRCE ME BOLI KAO DA MI JE ĆERKA! Moka Slavnić za Informer o Zvezdanovoj prevari i svađi sa Anđelom!

Printscreen,E-Stock

Rijaliti

JE*AĆU MU MATER KAD IZAĐE, SRCE ME BOLI KAO DA MI JE ĆERKA! Moka Slavnić za Informer o Zvezdanovoj prevari i svađi sa Anđelom!

Podeli vest

Moka Slavnić, legendarni košarkaški stručnjak i otac zadrugara Zvezdana Slavnića, prokomentarisao je za Informer sinovljevu svađu sa Anđelom Đuričić koju je u jutarnjim časovima prevario sa Aleksandrom Aleks Nikolić

Moka, koji je podržao Zvezdanovu i Anđelinu vezu od samog početka, kaže da ne može da shvati šta je njegovog sina navelo da uradi takvu stvar, pogotovo zato što je bio ubeđen da se stvarno vole.

Foto: printscreen

Moka Slavnić ima razumevanja za Anđelu...

- Iznenađen sam, ne znam šta da kažem i ne znam šta je razlog da to uradi... Video sam da između Zvezdana i Anđele postoji ljubav, imam 73 godine, teško da čovek u mojim godinama ne ume to da prepozna. Ne znam, to što mu Anđela ke*a, to je benigno, nije to razlog da raskinu. Mislim da je Anđela nervozna, jer su je stigli komentari, pre svega komentari klimakterične Nišlijke koja je dželat sopstvenoj ćerki - rekao je Moka za Informer, misleći na Mariju Kulić.

Slavnić smatra da Zvezdan nije stao u odbranu Anđele, jer je mislio da može da se odbrani sama.

- Ona je elokventna, zato je Zvezdan nije zaštitio, smatrao je da nema potrebe. Ali da sam recimo ja bio tu, rekao bih joj isto što i on - da ne treba da sluša komentare drugih i da se opusti, da ne bude stegnuta - rekao je Zvezdanov otac za Informer i dodao da mu je krivo što je došlo do njihove svađe:

Foto: Printscreen

Zvezdan se poljubio sa Aleksandrom Nikolić

- Nikome Anđela nije rasturila brak, ona je slobodna devojka... Vidim, nakon svađe je pošla da izađe napolje, duša me boli, ona je nežno biće... Ne znam zašto je to uradio, je*aću mu mater kad izađe. Ok, drobi ti, ali vidiš valjda da te voli! Pustiš je da kaže šta ima... Nisu ni stigli do razgovora. Kažeš joj, kao što meni kaže moja drugarica Nada: "Šuti, šuti", i ja ušutim. Onda kasnije popričate. Ne znam ni zašto je otišao na Aleks, ne znam koji mu je motiv. Rekao sam mu hiljadu puta, "prvo raskrstiš, pa onda ideš na drugu. Slavnići ne varaju!".

Foto: Printscreen

Anđela je pokušala da pobegne iz "Zadruge"

Moka kaže da je verovao da su zaista jedno za drugo, te da Anđela nije zaslužila to od Zvezdana.

- Srce me je boli kao da mi je rođena ćerka, nije to zaslužila. Mislio sam da se zaista vole, tako su se ponašali. Bio sam ubeđen da mu je zaista legla.

Zvezdanov otac kaže da će i Aleks prihvatiti za snajku, ako je to izbor njegovog sina.

- Podržavam svaku sreću, ali prvo nek vidi šta će da radi sa Anđelom - rekao je Moka za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 1 godinu

Mokooooo, sin ti je ološ i teško govnooo!!!! Sram ga bre bilo , nije normalan , ko pušten sa lanca, ko je on da se igra sa nečijim emocijama . Idiot, sad smrdljiva MATORA kulicka može da laje ,svi su ološ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija