• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

22.01.2023

14:16

ĐEDOVIĆ PROKOMENTARISAO MILANA I NJEGOV OTKAZ - Marko otkrio kako je došao na poziciju voditelja, pa razjasnio sve nedoumice!

printscreen

Rijaliti

ĐEDOVIĆ PROKOMENTARISAO MILANA I NJEGOV OTKAZ - Marko otkrio kako je došao na poziciju voditelja, pa razjasnio sve nedoumice!

Podeli vest

Marko Đedović, novi voditelj rijaliti šou programa "Zadruga", otkrio je da između njega i njegovog kolege Milana Miloševića nije bilo nikakvog otimanja za radno mesto

Đedović je sada jedan od voditelja, a u intervjuu za domaće medije je istakao da se ni sa kim nikada nije "otimao", pa ni sa kolegom, Milanom Miloševićem.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Đedović, voditelj

- Što se tiče promena pozicija na Pinku i toga ko sad koju emisiju vodi, ja moram da kažem da niko nije ni na čije mesto došao. Stvari se jednostavno menjaju. Mnogi pišu da sam ja Milanu zauzeo mesto, ali to nije tačno. Nismo mi u trolejbusu pa da neko nekome da može da zauzme mesto, niti bilo ko bilo koga menja. Nismo svi isti. Svako ima svoje. Ako ćemo da budemo pismeni i normalni, hajde da još jednom razgraničimo da se niko ni za šta nije otimao. Ja imam jedno radno mesto, i sada ovo drugo. Poenta je u tome što ja mogu mnogo štošta i tako je kako je. Majka me je rodila za sve! Radim isto kao i ranije, samo sam shvatio da je bilo dosta mog učešća, i dalje sam sa njima, ali sedim na drugom mestu. Tamo se osećam kao domaćin, kao da sam u svojoj kući. Ovo i jeste moja kuća. Ne mislim samo na "Zadrugu", već na mesto gde radim i zadovoljan sam. Pratio sam i dok nisam ušao ovako kao voditelj i zato dobro znam šta se dešava. Sve je spontano i ne možemo da znamo šta će dalje da se dešava. Gledam na zadrugare kao na svoje goste i to je to - rekao je Marko.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija