• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.01.2023

19:43

JA ĆU NJEGA UNIŠTITI! Zvezdanova supruga otkrila kako je MANIPULISAO njom, Ana najavila RASKRINKAVANJE!

Printscreen

Rijaliti

JA ĆU NJEGA UNIŠTITI! Zvezdanova supruga otkrila kako je MANIPULISAO njom, Ana najavila RASKRINKAVANJE!

Podeli vest

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, koji ju je prevario sa cimerkom Anđelom Đuričić, ući će u rijaliti šou kako bi ga raskrinkala do srži

Ana je gostovala kod voditeljke Sanje Marinković u emisiji "Magazin IN" i tom prilikom nije krila da je jako povređena i razočarana zbog njegove izdaje.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić i Sanja Marinković

- Ja sad tebe pitam iskreno, šta tvoja duša želi? - upitala je Sanja gošću, a usledio je iskren odgovor.

- Mir - izustila je Ana, a potom briznula u plač.

Govorila je i o Zvezdanovoj ličnosti.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića

- Manipulator kao što je on će uvek da odabere empatu kao što je Ana. Poveo me u raj, a zaključao me u pakao! - rekla je Ćurčićeva.

- Kako možeš da budeš nečovek i tako nešto uradiš?! Džukela! - prokomentarisao je pevač Ivan Milinković.

Zlata Petrović je takođe imala savet za Anu.

- Meni bi bilo jako drago da se pomiriš i posle da uradiš ono što ti treba da uradiš - rekla je ona, dok je Ana istakla da ne postoji mogućnost da se pomire i da mu izdaju oprosti.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić je najavila da će uništiti Zvezdana...

- Ja ću njega uništiti - najavila je Ana, koja se prisetila na koje je sve načine Zvezdan manipulisao njom.

- Pa, onda ima:"Ljubavi, tebe mi!", a kad kaže: "Zorana mi mog", to znači: "Ana, veruj mi milijardu posto". Tad najviše laže.

Inače, Ana je u poslednje vreme stekla brojne kontakte i na svoju stranu privukla veliki broj gledalaca rijaliti programa što je podržavaju kao osramoćenu ženu koju je muž prevario sa znatno mlađom devojkom pred širokim auditorijumom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija