• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.01.2023

21:00

OSTAVILA JE ZVEZDANA PRE NEGO ŠTO JU JE PREVARIO SA ANĐELOM!? Ana Ćurčić ga je otkačila zbog STARLETE, večeras sve dolazi na naplatu!

printscreen

Rijaliti

OSTAVILA JE ZVEZDANA PRE NEGO ŠTO JU JE PREVARIO SA ANĐELOM!? Ana Ćurčić ga je otkačila zbog STARLETE, večeras sve dolazi na naplatu!

Podeli vest

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, ostavila ga je još dok je flertovao sa Aleksandrom Nikolić, a ne, kako je navela u javnosti, zbog Anđele Đuričić.

U prilog tome svedoči i jedna prepiska Naime, ona je otvorila profil na Instagramu, s kojeg se dopisivala sa prijateljima, ali i njegovim fanovima. Pošto je njen privatni profil zaključan, sa ovog se i oglašavala.

Foto: Printscreen, E-Stock

Anđela Đuričić, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Navodnu konverzaciju između Ane i osobe kojoj je otkrila kako se oseća zbog Zvezdanovog ponašanja u "Zadruzi", a koja se dogodila pre nekoliko meseci, Kurir je preneo u celosti.

- Mislim da su zatvoren prostor i oni oko njega doprineli tome. Ali se iskreno nadam da će ostati na ovome, sprdnji i zaj*banciji - napisao je Ani prijatelj na Instagramu.

Ona je navodno stavila do znanja da je upućena u to da će u javnost da izađe priča kako ga ostavlja:

Prava ljubav nema cenu. Uskoro ide mislim objava da ga žena ostavlja, jer je ovo televizija i sramota je, nema šanse, to znam da nije uradio konkretno, ali ovo ponašanje je gore od poljupca - stoji u prepisci.

Nekoliko dana kasnije njih dvoje su navodno nastavili priču:

- Ana, izvini, je l' istina šta sam pročitao? - upitao je.

On mu je potvrdila:

- Jeste, druže. Ne mogu više, dosta me je obrukao, zaista ne dam na sebe. Prijatelj je bio na njenoj strani i Aleksandru nazivao pogrdnim imenima.

Ali ona je prostitutka, ološ. Razumem te, ali mislim da ne bi spao na to dno. Treba da se udalji od onih dr*lja, to stoji. Mislim da tu udela imaju Miljan i Miki, ne mogu više da ispratim - napisao joj je.

- Nije samo zbog nje! Dosta stvari gledam tri meseca i ćutim. E pa, zato neće imati ženu. Pa nek ima harem. Miki ga je sto puta opomenuo da to ne radi, nijednom ga nije poslušao.

Njemu nije bilo jasno zbog čega se Zvezdan tako ponaša.

- Koji mu je onda ne znam, ali pravdam - zatvoren prostor, ali verujem da neće preći granicu jer su to sve prostitutke.

Slavnićeva bivša je kiptela od besa:

Foto: Printscreen You Tube

Ani je pukao film još dok je flertovao sa Aleksandrom Nikolić

- On je granicu već prešao jer daje povoda. On flertuje sa svima. Znaš koje je to poniženje. Gore od poljupca. Kad sam ja u pitanju, on zna da nema opuštanja. Opaliće ga šamar realnosti, samo ga puštaju da pogreši.

Anin prijatelj je zaključio da Zvezdanu takvo ponašanje nikako nije potrebno:

- Ma znam. Ponižava te sa prostitutkom. Jer ova je dno dan. Znači, društveni talog i mulj moralni. To druženje sa tim ravama mu ne treba, tamo mu niko nije prijatelj, svako gleda svoje d*pe, a on to ne vidi - poručio je on.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija