• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.01.2023

12:08

ANA DOBILA NAJVEĆI HONORAR U ISTORIJI RIJALITIJA!? Ćurčićeva dobro unovčila Zvezdanovu prevaru, evo koja cifra je u pitanju!

Miloš Rafailović, T.M.

Rijaliti

ANA DOBILA NAJVEĆI HONORAR U ISTORIJI RIJALITIJA!? Ćurčićeva dobro unovčila Zvezdanovu prevaru, evo koja cifra je u pitanju!

Podeli vest

Nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, sinoć se uselila u Belu kuću i postala učesnica "Zadruge 6", za šta je navodno uzela neverovatnih 200.000 evra!

Anin i Zvezdanov susret je bio izuzetno buran, a nakon što je pred milionima prozvala njega i devojku sa kojom ju je prevario, Anđelu Đuričić, Slavnić satima nije mogao da se smiri.

Ćurčićeva je skupila hrabrost i obećala da će raskrinkati i uništiti bivšeg nevenčanog supruga, za što je navodno dobila neverovatnih 200.000 evra!

Foto: printscreen

Ana se suočila sa Zvezdanom koji celo veče nije mogao da se smiri...

- Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povredio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali pre njegovog ulaska u rijaliti - rekao je izvor koji je otkrio da čelni ljudi produkcije nisu pitali koliko košta njen ulazak.

– Nisu je pitali koliko košta. Ana ulazi u "Zadrugu" za oko 200.000 evra, ona želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom braku - istakao je izvor za "Blic".

Ako se uzme u obzir da Ćurčićeva može da osvoji i prvo mesto, na ovu cifru možemo da dodamo još 50.000 evra, međutim, ni to nije sve. Ana će verovatno, kao većina zadrugara, početi da reklamira proizvode na svom Instagram profilu, a kako se cena jedne objave kreće od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra, Ćurčićeva će sigurno zaraditi i daleko veću cifru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 1 godinu

Inform.su netačne...pobednik gubi mesečni honorar...p.s.sada će kristijan minhauzen da poludi jer je on navodno dobio 300 000 evra.. kad bi se salili.

nada

pre 1 godinu

I treba da zaradi jer ovce treba sisati ! Jos ce ona naterati slinavka da napusti Zadrugu i popije kaznu od 50 000 eura a i crnogorku povuci sa sobom.

Duda

pre 1 godinu

Nije ona jedina konu je muz ostavio, glumci, pevaci advokati itd da treba da.resava na tv za silne pare. A vi gospodo samo glasajte i punite im dzep. Dno dna.

Beb

pre 1 godinu

Ocigledno nije ni ona bolja cim je sebi,makar i zbog novca,ovo dozvolila.Zaista je strasno kakve spodobe ucestvujy i sto se ovakvi sadrzaji emituju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija