• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.01.2023

09:15

ANĐELA PSIHIČKI NIJE DOBRO Ana otkrila šta misli o Đuričićevoj i Zvezdanovom ponašanju: On će sad da manipuliše i izvrće situaciju!

Printscreen, E-Stock

Rijaliti

ANĐELA PSIHIČKI NIJE DOBRO Ana otkrila šta misli o Đuričićevoj i Zvezdanovom ponašanju: On će sad da manipuliše i izvrće situaciju!

Podeli vest

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, u "Šiša baru" je sa voditeljem Markom Đedovićem porazgovarala o njenom ulasku u "Zadrugu 6" i suočavanju sa bivšim suprugom i devojkom sa kojom ju je prevario, Anđelom Đuričić

Reci mi stanje svojih emocija? - pitao je Marko.

Foto: Printscreen

- Danas dok smo bili na Rajskom ostrvu, baš sam rekla gledam ga i konstatujem da ima ružne zube. Ja mislim da mene tek treba da stigne bol, jer ih još nisam videla zajedno, samo ono veče. Ja sam njemu objasnila da sam sve videla, da sve znam. Kad je prevara u pitanju, obično zamišljaš kako se to desilo, a sve što sam imala da pitam, imala sam servirano na televiziji - govorila je Ana.

Kako je bilo u tim trenucima? Kakav je bio prvi trenutak? - pitao je Marko.

- Pakleno mi je bilo, šturo sam pričala... Neverica... Mislila sam, 'ma on se zaaigrao', pa sam mislila 'zadatak je', pa sam shvatila da to tako nije, onda vidim čoveka koji je srećan, a ja se raspadam. Ja sam stalno u glavi imala 'da li je moguće da je on to meni uradio'. Meni su drugarice svako veče kod mene spavale... Vrištala sam. Ja sam imala nemoć. Kao što je on ima sada. Ali ono je bio emotivni lom, saznanje izdaje, javne prevare...

- Kad si bila prvi put svesna da to nije zadatak, kako si reagovala?

Foto: Printscreen

Ana u suzama priča o deci...

Vrištala sam u jastuk, mislim da moj jastuk zna moju patnju. Jako mi je žao što sam deci to priredila. Sin, ćerka i ja smo vrlo bliski, znam kakvu majku vole da vide, a drugo me takvu nisu videli. Puno ih pozdravljam i hoću da kažem da plačem, a to je dobro - govorila je Ana u suzama.

Kakvo je tvoje mišljenje o Anđeli - pitao je Marko.

- Ja nju moram da doživim, ono što sam videla na televiziji jeste ona. Ali kad sam je pitala ono što sam je pitala nije bilo ono Anđele kreštalice koja svima zavodi red, ponosne devojke koja "ima svoj stav i jako je bitna", nego je bila manja od makovog zrna. Nje nema četiri dana jer se loše oseća. Ona se loše oseća? Nije ona meni meta, da bih se ja sa njom raspravljala, ali ću reći šta mislim, ali čekam taj trenutak. O njoj mislim sve ono na šta roditelji ne treba da budu ponosni. Ovo je zapravo Anđela, prava. Ja nisam mislila prošlu sezonu da je moralna, ona je suprotno od onoga što priča. Ako ja imam potrebu da tebi Marko tebi 20 puta objasnim da sam jako elokventna, obrazovana, vaspitana, znači da sa mnom nije u redu. Kod nje je sve predimenzionirano, prenaglašeno, devojka po mom mišljenju psihički nije dobro i time treba da se bave njeni roditelji. Ja sam se saosećala sa njima, jer moja ćerka je od nje starija godinu dana. O njoj svašta mislim - dodala je Ana.

Rekla si da Zvezdanovu ćerku gledaš kao svoje dete i da te je podržala u svemu. Kakav je njihov stav? - upitao je Marko.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić i Marko Đedović

- Da, ona je moje treće dete. A njihov stav je isti kao moj, možda bih rekla da je ćerka još i surovija. On je prekršio dogovor sa mojom porodicom, svojom majkom i svojim detetom - rekla je Ana.

Da li misliš da je ljubav prema Anđeli tolika da je on sve to uradio zbog toga? - dodao je Marko Đedović.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić zna u kom smeru će teći njihov odnos...

- Ne mislim, mislim da je životinjski nagon. Ja mnoge stvari o Zvezdanovoj ličnost znam, samo što ja bila žena koja voli. Nisam ja jedina žena koja kroz sve ovo prolazi, samo prolazim javno. Ja sam uvek onaj borac za ljubav i da dam šansu, oprostim sažalim se. Meni je njega u jednom momentu bilo žao, ali u drugom smislu. Nema emociju, sa tim čovekom ne bih mogla da se dodirnem, da pružim ruku, da budem prijatelj... Šta tu ima opraštati? Čovek je mene izneverio kao emotivnog partnera i kao druga, da bi se pravdao time da je drugačije muško i žensko. On će sad da ide na manipulacije, izvrtanje situacije, pa pravljenje njegovog ugla gledanja, pa patalogija da laže... On ima tu osobu pored sebe, a oni su vrlo slični... On na ostrvu nikako nije mogao da prihvati da sam ja ovde zbog sebe. Što sam mu deset puta ponovila. A znaš zašto? Zato što sam uvek stavljala njega ispred sebe - nastavila je ona.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija