• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.01.2023

12:48

(ANKETA) KO JE ŽRTVA, ANA ILI ANĐELA? Da li je Zvezdan Slavnić izigrao ženu ili ljubavnicu?

E-Stock

Rijaliti

(ANKETA) KO JE ŽRTVA, ANA ILI ANĐELA? Da li je Zvezdan Slavnić izigrao ženu ili ljubavnicu?

Podeli vest

Ana Ćurčić do sinoć je bila najveća žrtva "Zadruge 5", ali je noćas, nakon emotivnog razgovora sa Zvezdanom Slavnićem prema mišljenju nekih, to prestala da bude. U javnosti su se odmah pojavile spekulacije da je Anđela Đuričić prevarena, te sada mnogi zauzimaju njenu stranu.

Anđela, koja je pre nekoliko meseci ušla u vezu sa Zvezdanom Slavnićem, do sinoć je bila "razapeta" i označena kao ljubavnica koja je rasturila jedan brak. Javnost ju je kritikovala, ali i učesnici "Zadruge 6" koji su joj prebacivali ranije propagiranje moralnih vrednosti. 

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić

S druge strane, Ana Ćurčić pet meseci je bila žrtva prevare Zvezdana Slavnića koji ju je javno ostavio zbog 23 godina mlađe Anđele, a posle 13 godina zajedničkog života. Ana, koja je nekoliko meseci gledala Zvezdana i Anđelu, u petak je odlučila da uđe i suoči se s njima tvrdeći da bivšem nikada neće oprostiti. Međutim, sinoć je pod uticajem Zvezdanovih suza poklekla pa ga je grlila i brisala mu suze, zbog čega je navukla gnev gledalaca koji sada tvrde da joj uloga žrtve više ne pristaje.

Foto: E-Stock

Ana Ćurčić

Mnogi se zbog toga sada pitaju ko je realna žrtva- Ana ili Anđela?

Anketa

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 1 godinu

Zvezdan i dalje nezreli dečak sa ulice Ani očigledno ne pomaže ni psihoterapija Anđela se zaigrala

dare

pre 1 godinu

ANDJELA je OK I Prelepa Devojka… ovo drugo je NULA

Mira

pre 1 godinu

Ova gluma dogovorena izmedju ove klinac zene i psihopate je bas dogovorena Lezi joj muž u krilu kuka ko bi i odjednom ozbiljno ju upita A STA kažes kroz staklo sto sam proletio A ona mu kaze Ko kaskader OVAKAV DOGOVOR ŠOA JE ZA IZBACIVANJE. OBOJE NAPOLJE !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija