• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.01.2023

14:32

PORED UBISTVA, OTKRIVENO ZA ŠTA JE SVE ROBIJAO ZVEZDAN SLAVNIĆ! Ovo je u dosijeu popularniog zadrugara, bio u zatvoru i zbog heroina!

Miloš Rafailović

Rijaliti

PORED UBISTVA, OTKRIVENO ZA ŠTA JE SVE ROBIJAO ZVEZDAN SLAVNIĆ! Ovo je u dosijeu popularniog zadrugara, bio u zatvoru i zbog heroina!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić stekao je ogromnu popularnost učešćem u rijaliti programu "Zadruga 6" nakon što je sa Anđelom Đuričić prevario nevenčanu suprugu Anu. Međutim, Zvezdan je i pre učešća u rijalitiju bio poznat, pre svega kao sin legendarnog Zorana Moke Slavnića, ali i po krivičnim delima koje je počinio.

Najpoznatije Zvezdanovo krivično delo koje je njegovoj porodici i njemu zauvek promenilo život jeste ubistvo Olivera Jovanovića koje se dogodilo 1998. godine u klubu "Četiri sobe". Slavnić je kobne večeri upucao Jovanovića koji je podlegao povredama nakon 12 dana. Navodno, motiv svađe bila je tadašnja Zvezdanova devojka i pevačica Ksenija Pajčin

 

 

Slavnić je osuđivan u Srbiji zbog ubistva Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao je u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a pre pet godina je izašao na slobodu.

Nakon toga je, prema izjavama njegove nevenčane supruge Ane, Zvezdan je nakon 2011. godine bio u zatvoru i u Švajcarskoj, ali nije poznato za koja krivična dela.

Niz incidenata

Zvezdan Slavnić je u KPZ Sremska Mitrovica odslužio trogodišnju kaznu zbog trgovine narkoticima, nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina. Uhapšen je 2008. a domaći mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana.

Foto: Prntscreen

Ima debeo dosije... Zvezdan Slavnić

Zbog ubistva Jovanovića, Zvezdan je osuđen na devet i po godina zatvora, ali je amnestiran nakon odsluženih osam godina. Tokom jednog od slobodnih vikenda 2002. godine, Slavnić je izazvao još jedan incident, kada je udario vlasnika jednog restorana. Takođe, protiv njega je pre dve godine podneta krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

Foto: Prntscreen

Ušao da se pokaže u boljem svetlu... Zvezdan Slavnić

Slavnić je prilikom ulaska u "Zadrugu 6" tvrdio da želi javnosti da se prikaže u boljem svetlu i pokaže ko je zaista, ali je uspeo samo da napravi skandal vezom sa Anđelom Đuričić.

Moka Slavnić o sinu Zvezdanu

Moka je nedavno u jednom intervjuu ogolio dušu, a čak je i zaplakao, govoreći o odnosu sa svojim sinom. Kako je istakao, zbog tragedije i životnih okolnosti, nije sa Zvezdanom proveo onoliko vremena koliko bi kao otac trebalo. 

Foto: Prntscreen/Starsportphoto

Moka Slavnić uprkos svemu uz sina...

- Nisam znao Zvezdana tako, malo smo vremena proveli zajedno proteklih 20 godina. To je jedna tuga. To je bila najveća ljubav između oca i sina, do 14-15-16 godine. Obožavali smo se - rekao je Moka u "Sceniranju".

Slavnić je otkrio i kako mu je bilo kada je saznao da je njegov sin upucao drugog momka, te da će morati na robiju. Kako je nekoliko puta istakao, više bi voleo da su njemu javili da mu je sin upucan, nego što je on morao da saopšti tragične vesti porodici preminulog Olivera Jovanovića. 

- Nemoćan sam. Dobijam zakasnele vesti, znao sam da to majka neće moći sve da iskontroliše. To mi je greška života što ga nisam uzeo za sebe. Mogao sam to da uradim i na silu - rekao je Moka Slavnić kroz suze.

Podsećanja radi, Zvezdan Slavnić iz jednog braka ima ćerku Saru, koja je nedavno napunila 18 godina. U "Zadruzi" je otvoreno pričao o tome koliko žali za izgubljenim vremenom koje nije proveo sa svojom mezimicom. 

Foto: Printscreen, Marko Đoković

Zvezdan i Ana

- Bio sam u nekim situacijama gde sam sebi jako loš. Nisam bio za sebe, kad nisam za sebe dobar, ne verujem da mogu i za nju da budem dobar. Mnogo puta sam eskivirao. Moja ćerka nije bila za to da uđem ovde, na kraju me je potapšala. Mogu da kažem Ivanu da sam pogrešio sto puta što se tiče moje ćerke, cepaju me emocije. Nije bitna Miljana, ništa nije bitno, treba da imaš odnos sa svojim detetom. Ja sam maštao o sinu, da mi se loza nastavi zbog dede, on je zaslužio, ja možda nisam. Opipljiva tema. Ja ću uraditi ono što treba da se uradi, stajaću iza toga. Moj život nije mirno more, ona to sve zna. Ona će sad u januaru napuniti 18. godina. Ponosan sam na nju, preinteligentna, sportski građena, super je - ispričao je zadrugar.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija