• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.02.2023

14:58

ANĐELU ŽALE KOLIKO JE NAIVNA: Zvezdan Anu gleda kao prijatelja, ja mu ostavljam čokoladice! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANĐELU ŽALE KOLIKO JE NAIVNA: Zvezdan Anu gleda kao prijatelja, ja mu ostavljam čokoladice! (VIDEO)

Podeli vest

Anđela Đuričić ne odustaje od svojih emocija prema Zvezdanu Slavniću iako je on okončao vezu s njom i sve vreme provodi sa nevenčanom suprugom Anom Ćurčić. Ipak, Anđela je Drvetu mudrosti kazala da Zvezdan na Anu gleda samo kao na prijatelja.

Anđela je sada došla kod Drveta mudrosti kako bi mu rekla kako se oseća od Aninog ulaska, pa sve do sada. Ona je istakla da se pridržava dogovora sa Zvezdanom, ali da flertuju.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela Đuričić...

- Kod mene se sve menja iz sata u sat. Ne znam šta da ti kažem. Šokirana sam Aninim ulaskom, pa sam dva dana dolazila sebi, sada sam već navikla. Ona je meni sada kao i svaki drugi ukućanin. Ona je prva osoba kojoj sam učinila nešto loše, navikla sam se da je tu i to je to - rekla je Anđela, pa je otkrila kakav je odnos nje i Zvezdana sada:

- Ja ne znam. Mi smo pre par dana imali dogovor, ona je kivna na mene. Mi smo se dogovorili da ne budemo u vezi dok je ona tu. Ni on ni ja ne želimo da radimo nešto ispred nje. Imamo korektnu komunikaciju, mi smo normalni u celom odnosu. Ako se zaista volimo, za pet meseci će sve biti okej. Iako mi nemamo fizički dodir, a naš odnos će samo jačati. Izbegavam da mu priđem, ali to ne možemo da izbegnemo. Pričamo sve vreme, a moja emocija se neće promeniti, on je muškarac kojeg najviše volim. Ja sam mu rekla da mi kaže gde je moje mesto u njegovom životu - priznala je ona.

- Da li se plašiš da će se Zvezdan pomiriti sa Anom - upitalo je Drvo.

- Ja imam u glavi da će se to pomirenje desiti, ako već nije. Ja nemam problem sa tim, iako je on moja najveća ljubav. To će se sigurno desiti. Ja imam mišljenje, o njenom ulasku. Ona je jako inteligentna i pametna žena. Ona je sve videla od našeg prvog razgovora. Ona je imala pre dva i po meseca da se pripremi, ali prevaru bi mu oprostila. Ona je slaba na njega. Ona se idealno pripremila za sve. neće da dozvoli meni da ja budem srećna , neće ona dozvoliti da on i ja budemo srećni. On nju gleda isključivo kao priatelja, to se vidi, on nju poštuje, ali osećanja kao prema ženi, on to nema. Napolju oni nikada neće biti zajedno, a ovo je trenutno da mi pokaže koliko mu ona znači - rekla je Anđela.

- Moraš Anđela da se boriš - dodalo je Drvo.

- Ja da se borim nema smisla, on kada je budan juri za njom da reši te stvari. Flertujemo mi, komuniciramo, ja sam njemu ostavila čokoladice i uvek ga sačeka nešto od mene, i bitno mi je da on zna da ja mislim na njega do onog dana. Ona je rešena da ne bude sa njim, jer joj je radi sujeta. Nikada se neću pokajati što sam pogazila moje moralne norme, vredi za njega sve - kazala je Đuričićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sombor

pre 1 godinu

Koja je ovo glupaca svak cast na izboru ku---va obicna

ZVEZDAN SAOPŠTIO ANI DA JE PREKINUO SA ANĐELOM! Reakcija Slavnićeve bivše sve šokirala! (VIDEO)
Rijaliti

ZVEZDAN SAOPŠTIO ANI DA JE PREKINUO SA ANĐELOM! Reakcija Slavnićeve bivše sve šokirala! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić pokušava da pronađe rešenje za situacie u kojima njegova bivša supruga sada javno može da vidi šta on radi u "Zadruzi 6", te je odlučio da se povuče iz veze sa Anđelom Đuričić i to saopštio i Ani. Slavnić je Ani izložio svoj plan i obećao joj da neće pred njom imati intimne trenutke sa Anđelom, ali je njena rekacija donela samo nove sukobe.

29.01.2023

16:04

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija