• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.02.2023

22:27

ANA IMA PODRŠKU ZVEZDANOVE ĆERKE! Najbolja drugarica Ćurčićeve otkrila šta misli o ljubavnom trouglu, pa otkrila kakav je Slavnić kao otac!

printscreen

Rijaliti

ANA IMA PODRŠKU ZVEZDANOVE ĆERKE! Najbolja drugarica Ćurčićeve otkrila šta misli o ljubavnom trouglu, pa otkrila kakav je Slavnić kao otac!

Podeli vest

Zadrugarka Ana Ćurčić, koju je nevenčani suprug prevario u rijalitiju "Zadruga", prema rečima njene najbolje prijateljice Jovane Novakov Šmizle, ima punu podršku dece

Šmizla je gostovala u emisiji "Pitam za druga", a voditeljke su je pitale da prokomentariše aktuelnu situaciju u rijalitiju, kao i da kaže svoje mišljenje od Anđeli Đuričić, sa kojom je Zvezdan prevario Anu.

Gledaš Anđelu ove i prošle sezone. Zaboravi što si prijateljica Ani i Zvezdanu, kako gledaš na nju kao učesnika?

Foto: Printscreen

Jovana Novakov Šmizla

- Najviše mrzim ljude koji morališu. Ja sada mogu da morališem i kažem da je uzela zauzetog muškarca. Da se razumemo, 99 posto devojaka je bilo sa zauzetim muškarcima, ali da nije moralisala, ne bi je toliko linčovali.

Šta je to Zvezdan video u Anđeli pa je prevario svoju nevenčanu suprugu?

- Rekao je da mu izgleda bolje od ostalih devojaka. Anđela je lepa devojka i mislim da mu se stvarno svidela. Pritom je mlada, lepa, malo mi se njeno lice ne sviđa, ali što se tiče tela, zadnjica joj je... Okretala sam se sinoć ja kao žensko. Ona je meni prazna, nema harizmu, iks faktor.

Foto: Printscreen

Šmizla tvrdi da Ana ima punu podršku dece...

Da li je možda to zbog toga što je priželjkivao još jedno dete, a sa Anom nije mogao?

- Koliko Zvezdan želi da ima decu pokazuju neke druge stvari.

Kakav je on otac?

- Pa bio je dobar u nekim situacijama. Je l' tebi ovo dobar otac? On je sa osobom koje je godište njegove ćerke... Majka je bila uz to dete. Tata je nešto posebno kod svake ćerke i u njenom životu, ali koliko ja znam, njena majka je bila i otac i majka. Ana je u super odnosima sa njegovom ćerkom. Deca su predivna. I njegova ćerka i Anina deca su anđeli. Ana ima njihovu podršku. Čak i podršku njegove ćerke  - rekla je Šmizla.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija