• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2023

09:48

SRAVNILA GA SA ZEMLJOM! MILJANA PREBILA BEBICU! Kulićeva čupala i grebala, jedva je skinuli sa njega! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

SRAVNILA GA SA ZEMLJOM! MILJANA PREBILA BEBICU! Kulićeva čupala i grebala, jedva je skinuli sa njega! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić je napravila potpunu pometnju u Beloj kući kada je prebila Nenada Macanovića Bebicu zato što je ispolivao sa vodom.

Zadrugari su dobili priliku da u emisiji "Gledanje snimaka" vide kako se Marija Kulić proveselila na svom rođendanu, a kako je popila koju čašicu više, povela se polemika oko njenog ponašanja, a prvo koja joj je bilo šta zamerila bila je njena ćerka Miljana, ne štedeći je komentarima. Međutim, ono što su svi primetili jeste da je celoj sitauciji prisustvovao i Nenad Macanović Bebica, ali Kulićeva na njega nije obraća pažnju, te ga je u više navrata iskulirala.

- Nema nikakve veze, ja sam pre toga napušio Zolu, to sa naočarima i kuliranjem nema nikakve veze. Znala je da je Zola tu, pa nije htela da pravi neki problem pred njim - rekao je Bebica, pa se povukao, da bi neprimetno sipao vodu u šolju i krenuo ka Miljani da bi je polio, što je nju razbesnelo.

- A ove zaje*ancije, za to ćeš videti... Ne možeš ti mene da prskaš - rekao je Macanović dok je polivao Kulićevu.

 

 

- Sad ćeš da vidiš - besno je rekla Miljana. - Ona je mene polila prva! To sam ti rekao, sa mnom ne možeš da se z**ebavaš - rekao je Bebica.

- Polako, polako - rekla je Miljana.

- Srediće ga kad se ne bude nadao - rekao je Car.

- Sad ću da ga sredim! Dobacuje mi se sve vreme - rekla je Miljana.

Miksi nije mogla da zaboravi polivanje, odmah je odlučila da se osveti Bebici. Poletela je na njega, stigla u sobi gde ga je odmah oborila.

 

 

- Koga ti polivaš? Koga ti polivaš? 24 sata dobacuje, ne mogu više da ga slušam! Videćeš, j*baću ti mamicu smrdljivo za ovo. Pljuvanje ti nisam zaboravila, a ni ovo polivanje! Nemoj više da dobacuješ! Boli te što Zola ne reaguje. Ne postojiš više za mene. A pljuvanje i polivanje ti nisam zaboravila! - govorila je Miljana, a obezbeđenje je jedva skinulo sa njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija