• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.02.2023

11:55

BEG IZ ZADRUGE! Anđela presekla i odlučila da ZAUVEK napusti rijaliti, Zvezdan je doveo do ludila!

printscreen

Rijaliti

BEG IZ ZADRUGE! Anđela presekla i odlučila da ZAUVEK napusti rijaliti, Zvezdan je doveo do ludila!

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić se prošle noći posvađala sa bivšim dečkom Zvezdanom Slavnićem zbog toga što je flertovao sa drugim ukućankama i dovodio ih u njihov krevet!

Anđela je sinoć prolila gorke suze zbog toga što ne vidi izlaz iz situacije u kojoj se našla sa Zvezdanom.

Naime, od kada je u rijaliti ušla Zvezdanova bivša nevenčana supruga Ana Ćuričić, Đuričićeva i Slavnić su se dogovorili da komunikaciju svedu na minimum, a da tek nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 6" nastave vezu.

Foto: Printscreen

Anđela je želela da napusti rijaliti...

Anđela je pre, ali i posle intervjua sa voditeljem Markom Đedovićem dugo plakala, a u krevetu ju je tešila Ana Spasoejvić. Međutim, Đuričićeva je jutros pokušala da pobegne iz rijalitija jer nije mogla da gleda Zvezdana koji posvećuje pažnju svima, samo ne njoj!

Anđela je krenula ka prozoru koji je razbio Nenad Macanović Bebica, međutim, brzo se umorila i odlučila da, barem za sad, odustane od pokušaja da pobegne iz rijalitija.

Foto: Printscreen

Nakon bezuspešnog pokušaja da pobegne, Anđela se umorila i zaspala...

Ušla je u Belu kuću, sela na garnituru i ponovo zaplakala, a kada se smirila, tu je i legla i zaspala.

Kako je izgledao njen pokušaj bega možete pogledati u videu ispod.

 

 

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 1 godinu

Visokomoralna crnogorska spermusa gutalica jel ovako i kuci na krevet legne sa patikama.Boze bassu ove crnogorke lepo i moralno vaspitane.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija