• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D. I.

07.02.2023

08:20

KAKAV MORAL, BILA JE S MOJIM DEČKOM! Anđelina komšinica iz Herceg Novog progovorila o aktuelnoj zadrugarki!

Foto Youtube prntscreen

Rijaliti

KAKAV MORAL, BILA JE S MOJIM DEČKOM! Anđelina komšinica iz Herceg Novog progovorila o aktuelnoj zadrugarki!

Podeli vest

Popularna učesnica "Zadruge 6" Anđela Đuričić mnoge je oduševila svojom pričom o moralu, ali je sada sve šokirala ponašanjem u rijalitiju. Njene komšije u Herceg Novom nisu iznenađene i tvrde da je Đuričićeva devojka lakog morala, te da je to poznata stvar.

Anđela je u žižu interesovanja dospela kada je ušla u vezu sa sa Zvezdanom Slavnićem koji je s njom prevario suprugu Anu Ćurčić. Međutim, ovo nije sve što je Đuričićeva uradila, već je imala konstantne intimne odnose sa svojim dečkom, što je sve ostavilo bez teksta.

Foto: Printscreen

Anđela i Zvezdan...

Kako je više puta isticala, Anđeli je najviše žao što je svojim postupkom ukaljala čast svoje porodice. Kako su mediji preneli, na vili gde žive Anđelini roditelji piše „na prodaju“ a ispred porodičnog doma nikoga nema, a komšinica nije imala lepe reči za Đuričićevu.

- Dugo niko iz komšiluka nije video ni Anđelinog oca, ni majku, brata nema tu mesecima - započela je komšinica priču a onda je iznela niz pikanterija na račun sugrađanke:

- Znam je, kako je ne bih znala, pa ona je bila sa mojim dečkom, ali nešto neobavezno, kratko - rekla je ona i dodala:

- Ona je dno dna, samo se o tome manje pričalo jer nije bila poznata kao sada, kakav moral i te priče, jedino što je ovde drugačija sredina, pa se to malo diskretnije prenosi - kaže devojka.

Foto: Informer

Komšinica sve otkrila...

Anđelina sugrađanka je potom otkrila da li je istina da su se Đuričićkini roditelji odselili.

- Ne znam, ali znam da ih danima više niko ne viđa, bukvalno. Do pre nekog vremena je bar njen otac dolazio u pekaru i prodavnicu, ali sada ni njega ne viđaju. Oni su, verujte, stvarno dobri ljudi, i majka i otac, ali ona je dno dna. Ma mi smo i prošle godine kada je bila u Zadruzi znali da će se to desiti kad-tad. Čim smo videli njene histerije sa Matejom, sve nam je bilo jasno - priča devojka, i dodaje da Anđelu ni prošlog leta niko nije viđao u Đenovićima.

- Možda je došla na dan ili dva da se vidi sa svojima, ali verujem da je sve vreme bila gore u Beogradu - kaže devojka iz Anđelinog komšiluka, uz napomenu da Đuričićeva nema nikakav salon lepote, niti frizeraj, kako su pojedini mediji preneli:

- Ma kakav salon... To je čista budalaština, njena prodana priča koju je pustila u prvoj sezoni - tvrdi komšinica, i osvrće se ponovo na Anđeline roditelje, na njihov neminovni susret kad ona izađe iz „Bele kuće“:

Foto: Informer

Roditelji Anđele Đuričić se od muke ne pojavljuju nigde...

- Jao ne znam, zaista, to je baš problem... Da su oni, ne znam sada, u nekom većem gradu, tipa u Beogradu, pa da ih znaju samo komšije iz tog bloka gde bi eventualno živeli... Ali ovde njih zna ceo grad, sve komšije, ceo grad zna ko je Veliša, ko joj je majka, ma i nju zna ceo grad... To ovde nije normalno, nije ovde kao u velikim gradovima. Gde god izađu, pitaće se ljudi kada ih vide šta im to ćerka radi. Moj otac bi mene obesio da sam uradila isto što i ona - objašnjava devojka.

Komšinica je potom istakla da sumnja da će se Anđela trgnuti posle ovoga.

- Ma ne verujem, ostaće ona ista. Mogla sam i ja da odem u Beograd gde me niko ne zna da pričam šta mi padne na pamet, tako je i ona prosula priču o moralu. Što je nagore, ovde i oni koji ne prate Zadrugu znaju za to, prosto je neminovno da se sve to sazna i zato je njenima najgore - zaključila je Anđelina sugrađanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija