• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.02.2023

12:57

ANU VOLIM KAO ŽENU! NE TREBA MI SEKUND DA ODEM S TOBOM U KREVETU! Zvezdan otvorio dušu Anđeli, priznao joj šta oseća prema njoj! (VIDEO)

Youtube printscreeen

Rijaliti

ANU VOLIM KAO ŽENU! NE TREBA MI SEKUND DA ODEM S TOBOM U KREVETU! Zvezdan otvorio dušu Anđeli, priznao joj šta oseća prema njoj! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan Slavnić odlučio je da obavi ozbiljan razgovor sa Anđelom Đuričić sinoć nakon haosa koji se dogodio za crnim stolom, a nju je zanimalo šta on oseća prema njoj i da li se samo igrao s njenim osećanjima. Slavnić joj je otvoreno kazao kakva osećanja gaji i prema njoj, ali i prema nevenčanoj supruzi Ani.

Anđela je bila uporna u tome i da sazna u kakvom će odnosu biti nadalje:

- Voleo bih da ti budeš okej. Stani malo, bićeš super. Ja i dalje imam super mišljenje o tebi, ne bih voleo da ga pokvarim. Ova rijaliti centrifuga ne može ništa lepo da izbaci iz tebe. Smatram se odgovornim za sve to. Zato sam rekao da ne želim više da pričam. Ti nisi moja greška, grešku sam ja napravio, to što sam uradio, taj postupak je greška. I da je bila neka druga, ne ti, desilo se pa se desilo. Taj postupak je greška. To nikad nisam pomislio, bio bih kreten. Nisam rekao da si ti greška, niti ćeš biti to u glavi - rekao je Zvezdan.

Foto: Youtube printscreeen

Zvezdan Slavnić

- A šta sam ti ja u glavi? - pitala je Anđela.

- Gledao sam tebe kako plačeš, gledao sam i Anu, nisi zaslužila to. U glavi si isto što si bila i pre 10 dana, 15 - nastavio je on.

- Mnogo si hladnokrvan. Pričaj sa mnom, da li je ono bio inat? Ne mogu da podnesem da me lažeš - govorila mu je Đuričićeva.

- 50-50%. Ne mogu da kažem da je 100% inat bio. Ti mene svakako privlačiš, to stoji. Da te sad uhvatim za ruku, da odemo u krevet, ne treba mi sekund. Imam taj osećaj, ali ne mogu to sebi da dozvolim, boli me kad je vidim. Boli me i kad tebe vidim da plačeš - rekao je Zvezdan.

- Meni je teško. Ne mogu da te gledam više, nije mi dovoljno samo da te gledam. Ne zadovoljavam se tim. S tim sam se zadovoljavala kad smo se muvali. Da li voliš Anu kao ženu? - nastavila je Anđela.

- Ja sad to tako ne vidim, sad to na taj način ne gledam. Ne bih dao sebi za pravo da to gledam na taj način. Volim je, pa je volim, ali ne mogu da kažem da su to ljubavne emocije. Pojačano mi je sve jer vidim da patim, ali ne pričam ni blizu toga da se pomirimo - odgovorio je Zvezdan.

Foto: Youtube printscreeen

Ima milion pitanja... Anđela

- A da li bi želeo to? - pitala je ona.

- Nemam odgovor, kunem ti se životom. Ona nije rekla da bi se pomirila sa mnom - rekao je Slavnić.

- Da nije Ana tu, da li bi bio u vezi sa mnom? - pitala je Đuričićeva.

- Ne bismo se razišli da ona nije došla. Za nju ne mogu da ti dam odgovor. Razmišljam o njenom zdravlju. Kad bi došlo do priče, mogao bih da kažem. Ja sam kao doktor, vidim bolesnika, samo bih da se oporavi - odgovorio je Zvezdan.

- Ali sve zavisi od toga šta bi ona htela. Kad ja sve to čujem, vidim tebe sa strane - nastavila je Anđela i prebacila mu što s njom ne rešava probleme kao sa bivom ženom.

- A šta, nisam bitna? - pitala je Đuričićeva.

- Samo ne želim da misliš da sam se igrao sa tobom, nisam ni sekund. Žao mi je ako sam te povredio nekim postupkom - rekao je Slavnić.

- Koliko si bio ozbiljan kad smo ono pričali? - pitala je Anđela.

- Bio sam, ali ja nešto preuveličam. Ali te ništa nisam folirao, nisam ti pričao priču da bih ti pričao priču - pravdao se on.

- Nije ti dovoljno stalo do mene - rekla je Đuričićeva.

- Ja nju neizmerno volim kao prijatelja, neizmerno sam je voleo kao ženu. Kad budeš imala tako nešto, shvatila bi. Ova relacija između nas troje mi se ne sviđa. Nije mi se promenilo između nas šta je bilo, ali imam neki prioritet sada, koji ti ne možeš da shvatiš - dodao je Slavnić.

- Da li u ovom trenutku želiš mene? Da li je inat ili želja? - pitala je Anđela.

- Ne može da bude inat. Da nije ona došla, ostali bismo dok se ne raskantamo. Nije inat, ali ne mogu da razmišljam o tome - rekao je Zvezdan.

- Ako nastavimo da budemo u relaciji kao što smo bili... - nastavila je Đuričićeva.

- Nećemo, jer to nije normalno, ja ne želim da ti dajem lažnu nadu, da ne napravim neku glupost. Želim da ti bude dobro, to mi je želja. Znaš i sama da se nisam igrao - poručio je Zvezdan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MANIPULATOR ZVEZDAN

pre 1 godinu

Vi ,,Informerci " gostujete često na Pinku pa sto jasno i glasno ne kažete da je Zvezdan manipulator sa ženama. Eto kako ovde manipuliše Andjelom. Eto kako je prošla i ta radnica iz kladionice koju je zaveo kao sad i Andjelu. Ta radnica iz kladionice je i bolje prošla. Andjela uništena i žigosana. Ana Curcic lukava lukava lukava, mudra, zrela i iznela bi ona mnogoooo toga (kao njena drugarica iz spoljneg sveta), ali korektna je prema Zvezdanu da slučajno Zvezdan nešto ne iznese iz tog braka. Pa oboje mudriji.

LAZNA NADA

pre 1 godinu

Iskren muškarac koji ne manipuliše rekao bi: ,, Andjela NE OCEKUJ NISTA OD MENE. Nećemo komunicirati osim ako je zadrugarski zadatak u pitanju pa i tada distanca. Želim ti sve najbolje". Ne kao na ovom snimku gde joj opet i opet iznova daje lažnu nadu. A Andjela ništa ne kapira kao po običaju.

ZVEZDAN SAOPŠTIO ANI DA JE PREKINUO SA ANĐELOM! Reakcija Slavnićeve bivše sve šokirala! (VIDEO)
Rijaliti

ZVEZDAN SAOPŠTIO ANI DA JE PREKINUO SA ANĐELOM! Reakcija Slavnićeve bivše sve šokirala! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić pokušava da pronađe rešenje za situacie u kojima njegova bivša supruga sada javno može da vidi šta on radi u "Zadruzi 6", te je odlučio da se povuče iz veze sa Anđelom Đuričić i to saopštio i Ani. Slavnić je Ani izložio svoj plan i obećao joj da neće pred njom imati intimne trenutke sa Anđelom, ali je njena rekacija donela samo nove sukobe.

29.01.2023

16:04

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17