• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf/Informer/D. I.

07.02.2023

13:55

MILAN MILOŠEVIĆ JEDVA PREŽIVEO PUCNJAVU! Voditelj ispričao sve o rešetanju u lokalu u kojem je radio!

Rijaliti

MILAN MILOŠEVIĆ JEDVA PREŽIVEO PUCNJAVU! Voditelj ispričao sve o rešetanju u lokalu u kojem je radio!

Podeli vest

Voditelj Milan Milošević nekada je radio kao konobar, a taj period dobro pamti, posebno jendu noć u kojoj je jedva sačuvao živu glavu. naime, u kafić u kojem je radio, upao je nepoznati muškarac koji je zapucao iz pištolja.

Nekadašnji voditelj rijalitija "Zadruga" iza sebe ima burnu prošlost, koja bi mogla da se pretoči u knjigu ili, još bolje, film. On je, pre nego što je počeo da se bavi novinarstvom i rijalitijem, radio kao konobar, o čemu je više puta i govorio u javnosti.

Foto: Informer

Milan umalo stradao u pucnjavi

Pored toga što je jedno vreme konobarisao na Santoriniju, gde je služio holivudske zvezde, ali i živeo turbulentno, bilo je i momenata po Srbiji koji ga umalo nisu koštali života.

- Bio sam konobar od 1994. do 2011. Nema gde nisam radio. Na Santoriniju sam živeo i uživao kao kralj. To vreme je zaista bilo nešto posebno - kaže Milan, a onda se prisetio i vremena kada nije bilo baš tako sjajno u konobarskom poslu 2000- kazao je Milan i nastavio:

- Radio sam tada noćne smene, što je bilo normalno za kafane, radilo se cele noći, pa sve do sledećeg dana rano ujutru. Nikada niste znali ko će doći, ko će se napiti i napraviti haos. Nekada i nismo razmišljali o tome. Samo gledaš da svane i da završiš. Ta noć koja mi je urezana bila je kao svaka prethodna. Pred sam fajront upada lik s pištoljem i počinje da pravi haos. Galamio je, psovao i kao da je nekoga tražio. Kad je počeo da puca, nije nam bilo dobro. Muzika je stala. Ljudi su počeli da padaju ispod stolova - priča Milošević.

Milan služio Ledi Gagu i Breda Pita!

 

Milan Milošević služio je svetski džet-set i uzimao ozbiljne pare dok je konobarisao u Grčkoj. Naime, voditelj se jednom prilikom prisetio perioda kada je radio u Grčkoj i tom prilikom otkrio da je jedna od gošći koje je služio bila i Ledi Gaga.

- Služio sam ceo svetski džet-set, Andelinu Džoli, Breda Pita, Ledi Gagu... Svi su mi davali velike pare. Ozbiljne pare sam zarađivao- otkrio je Milošević svojevremeno.

- Mi smo polegali jedni preko drugih ispod jednog od separea. Krvi je bilo na sve strane, povređenih još više. Zaista kao horor film. Niko od nas nije znao da li je pogođen ili okrznut. Pucao je dok nije ispraznio šanžer. Posle su ga savladali momci iz obezbeđenja, sprečili su dalji karambol i da ne ubije nekoga. Ispostavilo se da je došao pijan da se sveti nekom liku. U želji da njega upuca, on umalo nije ubio sve nas. Da nismo legli u onaj separe, možda danas ne bih bio živ. Posle toga mi se kafana zgadila. Imao sam veliki strah - završava Milan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija