• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

09.02.2023

16:11

OGLASIO SE FAMOZNI BIZNISMEN! Anđela je vozila NJEGOVA kola, a sada je otkrio kakva je priroda njihovog odnosa!

printscreen

Rijaliti

OGLASIO SE FAMOZNI BIZNISMEN! Anđela je vozila NJEGOVA kola, a sada je otkrio kakva je priroda njihovog odnosa!

Podeli vest

Zadrugar Filip Car je u rijalitiju izneo do sada nepoznate detalje o Anđeli Đuričić, a tom prilikom je pomenuo nekog biznismena koji joj je na dva meseca dao svoja kola sa američkim tablicama

Anđela Đuričić, koja se pred milionskim auditorijumom u prethodnoj sezoni "Zadruge" predstavila kao smerna i patrijahalna devojka, pogazila je sve svoje stavove kada je ušla u vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem. Na taj način je srušila kredibilitet koji je gradila i tako postala meta mnogim zadrugarima, koji tvrde da ona nije ni malo smerna i naivna.

Foto: Printscreen

Filip Car je odlučio da raskrinka Anđelu...

Proteklih dana dosta se u rijalitiju spekuliše o automobilu sa američkim tablicama, koji je Anđela vozila celo prošlo leto, koji joj je po njenim tvrdnjama pozajmio bivši zadrugar Pavle Jovanović. Filip Car je insinuirao da su njih dvoje bili u s*ksualnoj vezi, a pridružio mu se i Marko Janjušević Janjuš.

Tim povodom, Pavle Jovanović se oglasio i otkrio prirodu njihovog odnosa.

Foto: informer.rs

Pavle Jovanović, bivši zadrugar

U kakvom si odnosu sa Anđelom? Zadrugari bruje o vama.

- Anđelu sam upoznao na finalnoj žurki "Zadruge 5". Istina je da sam je tada vozio kući, ali mi nisimo bili sami u kolima. Bilo je par drugara i jedna drugarica. Video sam je da čeka taksi i ponudio sam se da je ja odbacim. Smatram da je to najnormalnija stvar i tome ne treba pridavati značaju.

Dosta se spekuliše o vama jer je mnogima nejasno zašto je vozila tvoja kola celo leto.

- Odmah da vas razuverim, ja ne znam šta je tu ljudima nelogično. Nije istina da ga je vozila celo leto, već samo kada je dolazila u Beograd iz Crne Gore. Pomogao bih svakome, uostalom ja imam nekoliko automobila. Jako sam blizak sa Anđelinom kumom, pa smo tako i ušli u priču. Davao sam joj smernice i savete za mnoge druge stvari i mislim da tome ne treba pridavati značaja. Jednostavno sam takav.

Da li si promenio mišljenje o njoj nakon njenog odnosa sa Zvezdanom? Kako će dalje teći vaš odnos nakon njenog izlaska iz Zadruge?

- Mi se jesmo viđali, ali nije istina da smo proveli celo leto zajedno. Bliski jesmo, ali samo u prijateljskom smislu, tako da zaista ne bih komentarisao njenu vezu sa Zvezdanom. To je njena stvar. Verujem da će me ona konktatirati kad bude izašla iz "Zadruge". Sigurno će mi se zahvaliti za sve što sam joj pomogao, a verujem i da će se izviniti, jer su me drugi ukućani spominjali. Takva je ona, pravedna. Tad neću biti u Srbiju, već u Americi, tako da do susreta neće doći.

Foto: Printscreen/Instagram

Jovana Ljubisavljević, bivša zadrugarka

Pričalo se i da si blizak sa Jovanom Ljubisavljević.

- Misica me je u par navrata kontaktirala, uvek sam bio tu za nju. Ona me je zamolila da stanem uz nju kad ju je Stefan Karić vređao po emisijama.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija