• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer

09.02.2023

17:51

DALILA GUBI PARE OD FANOVA?! Otkriveno kolika joj je zarada, PRETILA I VREĐALA!

Youtube printscreeen

Rijaliti

DALILA GUBI PARE OD FANOVA?! Otkriveno kolika joj je zarada, PRETILA I VREĐALA!

Podeli vest

Starleta Dalila Dragojević na nedeljnom nivou uzima velike sume novca od Tik Toka, a navodno joj se ne sviđa činjenica da je sve to isplivalo u javnost.

Ona je navodno zbog toga napala njenog kolegu tiktokera pod imenom Hame.995.

On je na pomenutoj društvenoj mreži istakao da se Dalila popela na treće mesto po zaradi od 10.000 evra.

- Dalila se žalila da sam drukara što pričam koliko je zaradila para od Tiktoka. Čujem da je nešto pretila, vređala. Ona se boji naroda da će joj manje giftati (slati poklone, prim. aut.). Zato su te i kaznili. Dalila, izgiftaj svoj novac pa ću te onda staviti koliko si izgiftala novca. Dok tuđi giftaš, nema od toga ništa - poručio je ovaj tiktoker, a stručnjak za društvene mreže kaže da Dalila najverovatnije neće više ovoliko zarađivati.

Foto: Printscreen/Instagram

Dalila Dragojević

- Potpuno razumem Dalilinu reakciju zbog toga što je pomenuti tiktoker javno objavio njenu zaradu. Ovo može izazvati kontraefekat, te da, kao što je i on sam rekao u svom videu, mnogi od njenih fanova više neće hteti da joj šalju poklone. To znači da će i njena zarada biti drastično manja, a to svakako njoj ne ide u prilog. I mnogo poznatiji tiktokeri od nje svoju zaradu kriju kao zmija noge, upravo iz tih razloga. Ko još voli da čuje da neko zarađuje 10.000, 15.000 evra nedeljno, i to na račun onih koji jedva sastavljaju kraj s krajem - završava sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 1 godinu

Klosarka uzima od naroda koji sastavlja kraj sa krajem. Nije je sramota!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija