• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. S.

10.02.2023

07:20

ANINA DECA SE PLAŠE ZVEZDANA! Šokantno saznanje o porodici Slavnić! "Moka nema prava da se oglašava"!

printscreen

Rijaliti

ANINA DECA SE PLAŠE ZVEZDANA! Šokantno saznanje o porodici Slavnić! "Moka nema prava da se oglašava"!

Podeli vest

Anina deca se plaše Zvezdana i ne žele da im se majka pomiri s njim, kaže za Informer najbolja prijateljica fitnes instruktorke Milena Kačavenda.

Ana Ćurčić ušla je u "Zadrugu" kako bi se suočila sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem, koji ju je pred kamerama prevario s Anđelom Đuričić. Njihove burne svađe su veoma potresle Aninog sina Luku i ćerku Ivu!

- Deca su joj u velikom strahu, a posebno ćerka. Brinu se da se Zvezdan ne vrati da živi kod njih u stan, jer to nikako ne bi voleli. Znam da je tukao Anu, a deca su mi nedavno priznala da su pretpostavljala da je bio nasilan prema njoj. Pokušavala je to da sakrije od njih, tako da su mnoge stvari videli tek u "Zadruzi 6" - kaže Milena i dodaje da se Zvezdan uzdržava da pokaže pravo lice pred kamerama:

- Polomio bi joj koske, ali zna da je na televiziji! Odličan je glumac. Ma on je običan degenerik i manipulator.

Foto: Printscreen

Zvezdan je par puta histerisao na Anu po Zadruzi
Gluma za kamere
Zvezdan bi Ani polomio koske, ali zna da je na televiziji! Odličan je glumac
Milena Kačavenda

Kačavenda otkriva da je Ćurčićeva godinama izdržavala Slavnića, pa joj je samim tim njegova izdaja teže pala:

- Nikakav novac nije donosio kući, dok je Ana radila i nekoliko poslova i nikad se nije žalila. Ogrezao je u kocku! I to baš duboko! Ona je za to saznala tek pošto se već nekoliko godina kockao.
 

Ona smatra da je Moka Slavnić bio loš otac Zvezdanu, te da nema prava sada da se oglašava i komentariše sinovljev i Anin odnos.

Foto: Printscreen, E-Stock, Miloš Rafailović

Milena Kačavenda nije štedela Moku Slavnića

- Ana je išla kod Zvezdana u svaku posetu dok je robijao. Propustila je možda dve i to kad je imala temperaturu 41, a i tad sam ja odnela paket. A taj Moka mu jednu jabuku nije poslao! Briga njega za Zvezdana, samo želi da iskoristi pet minuta slave! Želja mu je da uđe u "Zadrugu" i zaradi pare - priča Milena i dodaje da slavni košarkaški stručnjak nije brinuo o porodici:

- Bivša žena mu je živela kod Ane, a sada je u domu. Sin mu je pola života po zatvorima... Moka bi trebalo da stavi prst na čelo i zapita se šta je uradio sa životom, ali i novcem koji je zaradio u karijeri!

Tri meseca imao paralelnu vezu



Ana je juče u "Zadruzi" pitala Zvezdana da joj ispriča detalje svojih preljuba!

- Saznala sam da si bio tri meseca u vezi s klinkom iz kraja. Kleo si se da nikad ne bi mogao da "furaš" s nekom drugom ženom! Zašto, Zvezdane?! - pitala ga je Ćurčićeva, a on joj je drsko odbrusio:

- Zato što nisam imao kod kuće ono što mi treba!

 

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija