• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.02.2023

10:30

ZVEZDAN JE LAGAO, POČINIO JE UBISTVO SA UMIŠLJAJEM! Oliver MOLIO Slavnića da ga ne ubije, sudska dokumentacija otkriva detalje!

printscreen youtube

Rijaliti

ZVEZDAN JE LAGAO, POČINIO JE UBISTVO SA UMIŠLJAJEM! Oliver MOLIO Slavnića da ga ne ubije, sudska dokumentacija otkriva detalje!

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić, koji je u rijalitiju "Zadruga 6" slagao javnost da je počinio ubistvo iz nehata, ipak je to učinio sa umišljajem, što dokazuje sudska dokumentacija!

Papiri do kojih je došao portal Republika.rs pokazuju da je Slavnić hladnokrvno ubio Olivera Jovanovića, da je u tom trenutku bio svestan svojih dela, budući da je pre nego što je usmrtio Jovanovića, istim pištoljem marke "Zbrojevska 6.35" za koji nije imao ovlašćenje, udario i onesvestio Oliverovog druga Uglješu Vlajkovića.

Foto: printscreen

Zvezdan Slavnić

Kako otkriva Republika.rs, Slavnić je izvršio tri krivična dela sa direktnim umišljajem.

On je 7. 3. 1988. oko jedan čas posle ponoći sa svojim društvom Draganom Novakovićem, Draganom Đurišićem, a kasnije su im se pridružili Šarac, Stanislav i Vlada Stanković došao u klub "4 sobe" i tada je provocirao Uglješu Vlajkovića, za čijim su stolom bile dve devojke, M. V., kao i ubijeni Oliver Jovanović.

PUCAO MU U POTILJAK

Prema iskazu svedoka M.V., a koji je sud u potpunosti prihvatio kao ubedljiv i objektivan, Zvezdan Slavnić je hladnokrvno ubio Olivera Jovanovića, a pre toga maltretirao i onesvestio udarcem Uglješu Vlajkovića.

Ovaj iskaz je potvrđen i sa ostalim dokazima, a posebno sa nalazom i mišljenjem sudskih veštaka, kako medicinske, tako i balističke struke.

Foto: Republika.rs

Deo sudske dokumentacije...

- Zvezdan je došao u diskoteku sa svojim društvom, a ja sam bio sa Uglješom Vlajkovićem i pokojnim Oliverom Jovanovićem. Spazio sam da je Zvezdan pozvao Uglješu da izađu napolje, što je ovaj konstantno odbijao rekavši Slavniću "Šta hoćeš, reci mi ovde". Slavnić je izašao napolje, kako je sam priznao repetirao je pištolj, za njim je krenuo Uglješa, a za njim i Oliver i ja. Svi smo se nalazili blizu jedan prema drugom. Uglješa se u jednom trenutku okrenuo ka Oliveru i rekao mu da ne brine ništa. Kada je Uglješa pogledao Zvezdana, ovaj ga je udario rukom, što je strahovito puklo. Uglješa je pao na trotoar, a pokojni Oliver je tada govorio "Zašto, zašto" i uopšte se nije pomerao sa mesta. Kada je Uglješa počeo da se diže, Zvezdan ga je pištoljem udario nakon čega je ovaj ponovo pao na trotoar, ostao bez svesti i nije se pomerao. Oliver je tada počeo još glasnije da ponavlja "Zašto, zašto" i uhvatio se za glavu i nije se pomerio ni korak. On i Zvezdan su stajali na rastojanju od dva i po metra. U trenutku kada se Oliver uhvatio za glavu i ponovo viknuo "Šta radite", Zvezdan je podigao ruku tačno naspram Olivera i uperio pištolj pravo u njega. Oliver se u tom trenutku trgao i rekao "Nemoj to da uradiš", a Zvezdan je opalio iz pištolja. Oliver se skljokao i pao dole - kaže u svom iskazu M. V., koji je sud prihvatio kao najvalidniji, nakon rekonstrukcije događaja, kao i veštačenja.

Zvezdan je, takođe prema sudskoj dokumentaciji, ocenjena kao "emotivno nezrela psihopatski struktuirana ličnost", a više o tome možete pogledati na OVOM linku.

Više fotografija zvanične sudske dokumentacije možete pogledati u galeriji ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zvonko

pre 1 godinu

Dovode ovog psihopatu u rijaliti....i još fanove ima..šta treba,da ubije nekog..čovjek je bolestan,bahat i opasan,,,,ovaj Zvjezdan je oličenje siledžija sa beogradskog asfalta..napraviće neko čudo i biće kasno...

NekoKo

pre 1 godinu

Ako je ovo tačno onda degenerik nikada nije trebao da izađe iz zatvora pošto nema smrtne kazne. Ovako osveta je sasvim izvesna varijanta. Kako kaže stara srpska izreka - Ko se ne osveti taj se ne posveti. Ej bre monstrum hladnojrvno oduzme čoveku, koji ga ničim nije ugrozio, život i to smeće ima pravo na život i slobodu.? To samo pokazuje da su nam zakoni monstruozni, neljudski, satanistički. Hladnokrvni ubica ima mogučnost da jednog dana izađe na slobodu a pre toga živi .? Šta to znači, da je žrtva vaskrsnula, da se vratila među žive .? Za oduzeti život samo je jedna kazna prirodna, logična i pravedna sa aspekta normalnog čoveka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija