• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

10.02.2023

20:44

"IMA IH DOSTA NA LISTI"! Obelodanjeni muškarci sa kojima je bila Anđela Đuričić!

Printscreen

Rijaliti

"IMA IH DOSTA NA LISTI"! Obelodanjeni muškarci sa kojima je bila Anđela Đuričić!

Podeli vest

Bivši zadrugar i prijatelj Anđelinog bivšeg dečka, oglasio se za medije i žestoko opleo po zadrugarki.

Dino Dizdarević, učesnik pete sezone "Zadruge", bio je jedan od najboljih prijatelja Mateje Matijevića u pomenutom rijalitiju. Tokom trajanja ove sezone, više puta se žestoko zakačio sa Anđelom Đuričić, Matejinom bivšom devojkom, o kojoj nema lepo mišljenje.

- Što se tiče Anđele Đuričić, dobro se sećam da su me svi napadali i osuđivali kad sam govorio prošle godine da se pravi i da glumi. Znao sam da nije onakva kakvom se predstavljala prošle godine - kazao je Dino Dizdarević na početku.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dino Dizdarević

- Mislim da je ove godine pokazala pravo lice. Uopšte se nisam iznenadio njenim postupcima. Verujem da je bila i sa Carem i sa Mensurom, i da još mnogo njih ima na listi posle ovih njenih postupaka u "Zadruzi" - dodao je nekadašnji učesnik rijalitija.

- Što je najžalosnije, prošle godine je moralisala mnogima, a ove godine ih je sve nadmašila i postala gora od njih. Postala je najgora - zaključio je Dino.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
date

pre 1 godinu

Hahahahhaha……..Sto je Babi Milo…… talo i VI… dzaba ste krecili……. Andjela je jedna i tacka…. I svi Vi mozete da joj pljunete pod prozor…

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija