• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story/Informer/D.S.

11.02.2023

14:05

BIĆU NAJSREĆNIJI AKO BUDEŠ JELA IZ KONTEJNERA! Zvezdanova majka uzela Moki stan, lokal i pare, a sada ju je STIGLA Slavnićeva kletva!

Printscreen, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

BIĆU NAJSREĆNIJI AKO BUDEŠ JELA IZ KONTEJNERA! Zvezdanova majka uzela Moki stan, lokal i pare, a sada ju je STIGLA Slavnićeva kletva!

Podeli vest

Prva supruga legendarnog košarkaškog stručnjaka Zorana Moke Slavnića i majka zadrugara Zvezdana Slavnića je nakon razvoda izašla bogatija za stan, lokal i pola novca sa bankovnog računa bivšeg sportiste, a sada nema gde da živi i smeštana je u starački dom

Prva supruga Moke Slavnića i bivši košarkaš nisu se rastali u miru. Na vrhuncu karijere čuveni košarkaš bio je kada se prvi put oženio. U braku, koji je trajao 15 godina i neslavno se završio, dobio je sina Zvezdana, koji se trenutno nalazi u rijalitiju.

Foto: Aleksandar Jovanović

Zoran Moka Slavnić

Mokin naslednik često je i pre ulaska u Zadrugu intrigirao medije, a sve zbog života na ivici zakona koji je vodio. Prva supruga Moke Slavnića, pokušala je da mezimca skloni iz tog sveta, nažalost u tome nije uspela zbog čega je navodno pala u tešku depresiju.

Moka joj je na rastanku poruči samo jedno: "Rekao sam joj: „Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu.“

Prva supruga Moke Slavnića po razvodu dobila je stan, lokal i pola novca sa bankovnog računa sportiste, na kom je bilo sve što je on tokom uspešne karijere stekao. Dve i po decenije bivši ljubavnici nisu se ni videli ni čuli, a navodno čak ni sudbina sina ih nije ujedinila. Naprotiv, ostali su u svađi.

Foto: printscreen

Zvezdan Slavnić

- Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gde da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. Ana je o svemu brinula, čuvala je njegovu majku dok je bio u zatvoru, plaćala dom kada je ušao u rijaliti. Kada se sve ovo izdešavalo, stupila je u kontakt sa produkcijom koja je preuzela brigu o tim mesečnim obavezama - rekao je izvor blizak porodici.

Foto: printscreen

Zvezdan i Ana, njegova bivša nevenčana supruga...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zorica

pre 1 godinu

Pri razvodu imovina stečena u braku se deli.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17